Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzusiolek

Trwardnienie i bóle brzucha

Polecane posty

Gość brzusiolek

Od kilku dni zauważyłam że czasami moj brzuch robi się twardy i boli w okolicach jajników dosyć mocno. Zdaża się to szczególnie gdy sie czymś zdenerwuje ale i bez tego tak maiłam. Dodam że jestem w 25tc. Czy wiecie dziewczyny co to moze być?

Gość umierasz...

jeśli to czasem nie powtarza się regularnie i zbyt często to nie martw się... ja tez tak miałam od połowy ciąży... u mnie szczególnie po wysiłku sie pojawiało... jesli jednak czujesz to więcej niż 10 razy dziennie to idź do lekarza, niech zobaczy czy z szyjką nic się nie dzieje...

twardnienie może być normalne w tym okresie, bo macica ćwiczy do porodu. co do bóli to lepiej skonsultowałabym się z lekarzem

Gość brzusiolek
do lekarza ide w czwartek ale wczesniej dla wlasnego spokoju wole zapytac Wasczy cos na ten temat wiecie :) zdaza sie to 1-2-3 razy dziennie gora i nie codziennie no ale poniewaz to moja pierwsza ciaza to nie za bardzo wiem co jest normalne a co nie ;)

eee to luzik :) obserwuj się jednak i jeśli te skurcze staną się częste i regularne to śmigaj do lekarza