Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdsfdsfdsf

mam nadzieje ze to nie prawda?

Polecane posty

Gość ffdsfdsfdsf

kurde mole przed chwila sprawdzalam sobie w kalendarzyku intymnym na necie kiedy mialam dni plodne. okazalo sie ze od piatku do wtorku. w ten weekend poszlismy z chlopakiem na calosc i to nie raz. czy jest ryzyko ze jestem w ciazy?

Gość ffdsfdsfdsf
doradzi mi cos ktos czy nikt sie raczej nieorientuje

Gość kot filemon cz.II
kolejnośc powinna być chyba odwrotna, nie uważasz? Najpierw obliczanie dni płodnych potem bzykanie, no ale cóż, na głupotę nie ma rady :p

Gość ffdsfdsfdsf
oj boze nie chodzi mi o kolejnosc i ze tak strasznie bym ubolewala ze jestem w ciazy. miaszkamy razem. bardzo sie kochamy. chodzi mi czy jest duze prawdopodonienstwo?

Gość kot filemon cz.II
"mam nadzieje ze to nie prawda" - to zdanie chyba nie świadczy o tym, że chcesz być w ciązy.`wiec sie zdecyduj.

Gość ffdsfdsfdsf
chodzi mi o to ze nic by wielkiego sie nie stalo jakbym juz byla chociaz bym wolala poczekac jeszcze troche. myslelismy o zareczynach na swieta. pozniej slub i dopiero dziecko.

Są prezerwatywy, tabletki, plastry, zastrzyki itp. Warto chyba wydać 5 zł na prezerwatywy niż wychowywać dziecko. NIe prawda\\\\\\\\\\// Gdzie wasze rozumy??

Gość ffdsfdsfdsf
mam wrazenie ze mnie nie rozumiecie. nie potrzenuje moralow ile kosztuje wychowanie dziecka bo na to byloby nas stac. chodzi mi ejsdynie o udzielenie odp na pytanie czy moge byc w ciazy i czy duze jest tego prawdopodobienstwo?

Gość kot filemon cz.II
no oki ;) Jesli miałas dni płodne to możliwośc ciąży jest, ale z tym to na dwoje babka wróżyła. Ja sie staram od dwóch lat i nie wychodzi, tak wiec widzisz jak to jest. Ja k ktoś chce to nie ma i odwrotnie :)

Gość ffdsfdsfdsf
moj facet by chyba sie rozplakal ze szczescia :-) kiedys myslelismy juz nad imionami :-) ale mowilismy "kiedys jak bedziemy mieli dziecko to, to zrobimy, tak zrobimy, to kupimy..." zawsze bylo to KIEDYS. a tu taki klops. niewiem co myslec. krzyz mnie boli byc moze od przewiania a ja juz swiruje bo mysle ze jestem w ciazy.

Gość qwertyui
Wiesz, dni płodne ustalone wg kalendarzyka a bez obserwacji swojego ciała mogą być niekoniecznie wtedy gdy twierdzi kalendarzyk. Ale pomijając te wątpliwości to jeżeli uprawiałaś seks w dni płodne bez zabezpieczenia może być możliwość ciąży. Ale tak jak napisała poprzedniczka niekoniecznie zawsze uda sie trafić. dlatego nie ma co gdybać -poczekaj do okresu i wówczas gdyby nie nadszedł zrób test. A co do owulacji to pamietaj że zawsze może się przesunąć i nie jest wówczas gdy teroretycznie powinna być. :)

Gość kot filemon cz.II
nie jest tak łatwo zajść w ciążę. Poczekaj do terminu okresu i zrób test, jesli go nie dostaniesz oczywiście. I nie stresuj sie bo to powoduje opóżnienie.

Gość ffdsfdsfdsf
od piatku do niedzieli uprawienie seksu po kilka razy dziennie i to za kazdym razem z zakonczeniem w srodku... wlasnie rozmawialam ze swoim chlopakiem i mowilam o swoich obawach a on "kotku nie martw sie co bedzie to bedzie a jak bedzie miloszek to bede sie cieszyl".

Gość a jak będzie miłoszka

Gość ffdsfdsfdsf
no nie zarutj!!!! mam 25 lay. nigdy w zaden sposob sie nie zabepieczalam... zadnych tabletek, globulek. nic...

Gość ffdsfdsfdsf
jak corcia to wiktoria :-)

Gość ffdsfdsfdsf
a po czym to stwierdzasz???? nigdy o tym nie slyszalam!!!!

Gość ffdsfdsfdsf
AngelMama skad to wiesz????? no teraz to juz w nerwach napewno przez 2 tyg. bede zyla

Gość ffdsfdsfdsf
halo ????????

Gość ffdsfdsfdsf
ale smieszne.... hahahah