Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

damian71

Jak ją odzyskać ????

Polecane posty

stało się to w zeszły wtorek, wróciała później, ja teskniłem pytałem dlaczego wraca tak późno, kłociliśmy się doszło do szarpaniny, potem wywaliłem drzwi - prosiłem przytul powiedz ,że kochasz od 5 miesięcy nie słyszalem tego słowa. Wiem nie byłem dobry ale staralem się nie zdradzałem choc podejrzewała mnie o to. Robiłem wszystko jak najlepiej potrafie ale w nerwach zawsze ją obrazałem .. Miarka się przebrała powiedziała ze nie ma mnie dla niech mogę zostać dla Wiktorka .. płacze ciągle tak pragnę ja przytulić powiedzieć że juz bedzie lepiej ale jest niezwruszona bede walczył bo ja kocham ale co mam zrobić by ja odzyskać zrobie wszystko by znów usłyszeć \" Kocham Cie mój Głupolku\" Jezzu nie potrafie żyć bez jej miłości zbyt długo szukaliśmy siebie

Gość ekati
wyslij kwiatki pisz smsy dzwon ;) a skad ona tak pozno wraca

Gość Madzia M
staraj się dla niej..walcz o nią,ale nie siłą tylko pokaz wszystko co w Tobie najlepsze anapweno jestes wartościowa osobą..:) Tylko jej nie krzywdz ani siła ani słowami...czasami słowa gorzej bolą niż najgorszy cios

Gość danian71
Jest luksusową kurwą w Warszawie.

Gość gość
Po 6 latach zwiazku, moja byla postanowila mie zostawic dla innego faceta ,twierdzac,ze sie w nim zakochala, a ze mna jest nieszczesliwa i nie kocha mnie juz od ponad roku....Myslalem, ze zwariuje!!! Obwinialem sie, zastanawialem, co moglbym zrobic inaczec, w jaki sposob powinienem sie zmienic...Okropnosc...mimo to ją kochałem i wiedziałem że jedynym wyjściem dla mnie jest ją odzyskać. Zamówiłem rytuał miłosny na http://urokmilosny24.pl , była to dla mnie ostatnia szansa. Wróciła do mnie wiem ze wielu może powiedzieć, ze to nieetyczne zmuszac kogoś w taki sposób do miłości, aczkolwiek ja nie miałem wyjścia. Gdyby nie wróciła to bym zwariował.

Gość gość
Na własnej skórze przekonałam się, że magia działa naprawdę i denerwują mnie negatywne komentarze. Sama korzystałam z http://magia-anielska.pl ale wiem, że są też i inni którzy potrafią pomóc. Nie róbcie wszystkim negatywnej opinii.