Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdeczka123456

Czy mleko może być objawem ciąży?

Polecane posty

Staramy się o dziecko, wczoraj zrobiłam test - negatywny, dziś rano zauważyłam, że z piersi po ściśnięciu pojawia się kropelka mleka. Jutro powtarzam test - mógł być wadliwy albo zrobiony za wcześnie. Co o tym myślicie?

Gość dnfx
to niepokojący objaw "taka kropelka" Jeśli test wyszedł negatywnie to powinnaś isć do ginekologa żeby dokładnie przebadał Ci piersi.

Gość wiercipieta ze stolicy
Mam nadzieje, ze test wyjdzie pozytywny. Ale jesli nie to zrob badania na prolaktyne (okolo 20zl), bo mlekotok to jeden z objawow hiperprolaktynemii, ktora czesto jest przeszkoda w zajsciu w ciaze. Ja to mialam ale da sie wyleczyc i to szybko. Jednak to wcale nie musi byc to. Nigdy nie slyszalam zeby mleko lecace z piersi bylo obajwem ciazy!! Mleko moze wyciekac ale pod koniec ciazy. Acha i testy ciazowe robi sie najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki.

mi jak mleko lecialo to okazalo sie ,ze mam torbiel . Onkolog powiedzial ,ze dziecko do konca nie wyssalo i sciagnal mi plyn.

Gość ano mozliwe
na 99% podwyższona prolaktyna. A z podwyższoną prolatyną ciężko zajść w ciążę - więc jeśli się staracie o dziecko musisz to wyleczyć.

Gość na pewno podwyzszona
prolaktyna .Nalezaloby zrobic badanie w tym kierunku . Najlepiej idz do gina . Z tego co wiem przy podwyzszonej prolaktynie raczej nie zajdziesz w ciaze . A co do mleka tj siary to zazwyczaj pojawia sie w ostatnim trymestrze ciazy i tez nie zawsze u kazdej ciezarnej .