Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

super30tka

lubię seks

Polecane posty

Gość dnfx
gratulacje :)

Sztuka miłosne ma rózne oblicze.. nieraz brutalne.. nieraz jak dotyk pióra.. Co Cię chodzi po głowie?...

takie cudowne męskie dłonie ;) Ty reno zapewne jako dojrzały egzemplarz wiesz jak dłonmi zaprowadzic kobiete do nieba ;)

Nooo... kiedy np, jedną dłonią podtrzymam Cię oparty u muru.. bezbronną..tu.. tuż nad zagięcia tych śliczne posladki.. a drugą szła rozpinać ten słodki guziczek?...

Gość cyrkonia1
ja też

Sorry ale 30 tka marzy chyba o czyms zupelnie innym. Ręce nie służą tylko do rozpinania guzikow i ciągniecia za włosy.30 tka zapewne chciała by \"poszybować wyżej\"

Pewnie że są posrednie wersje. Rzecz pewnie w tym zeby 30 tka trafia na opdpowiednie rece które beda na nia działały,bo tylko wtedy ma to sens.Rece musza poczuć że odbiór jest odpowiedni i dopiero wtedy jest fan. A jak jest fan to guziki i reszta sama sie porozpina i rzeczy same beda sie działy i wszyscy moga odlecieć :-)

Jankott (jankott@o2.pl) Pewnie że są posrednie wersje. Rzecz pewnie w tym zeby 30 tka trafia na opdpowiednie rece które beda na nia działały,bo tylko wtedy ma to sens.Rece musza poczuć że odbiór jest odpowiedni i dopiero wtedy jest fan. A jak jest fan to guziki i reszta sama sie porozpina i rzeczy same beda sie działy i wszyscy moga odlecieć Podoba mi się ten opis :) az się rozmarzyłam ;) 😘

O 7.18 nono.Toż to prawi jeszcze noc. Ale w pełni Cię rozumiem po przebudzeniu sprawne ręce to jest coś mmmm można sie rozmarzyć i nie tylko. Chyba jesteś fanką klubu porannych igraszek :-)))Fajnie miło zacząć dzień :-)))

o 7 to ja w pracy jestem :) nie mam za bardzo jak tego "owsa" spożywać ;) ale jestem fanką tego co smaczne i pikantne zarazem ;)

Zatem miła 30 stko jak to w życiu bywa masz dwa wyjścia.Albo budzić sie odpowiednio wcześniej aby był czas na chwile relaksu a potem wyrównanie oddechu i tętna albo znaleźć sposób na chwile smacznego i pkantnego relaksu w pracy. I niech sie inni dziwia skąd u Ciebie na twarzy taka radość i błogostan.A taki relaks w pracy moze mioeć taki sam urok jak sex w nie do końca typowych miejscach. Czyli też moze być fajnie. A owies zostaw gwiazdom z Samoobrony :-)))

A gdzie to się podziała owa sympatycznie piszaca 30 tka lubiąca sex?? Porwali ja kosmici czy też zminiła upodobania :-((

super 30 jak to lubisz robić?