Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

super30tka

lubię seks

Polecane posty

a dzien nie moze byc z nam?:classic_cool: Ja tam lubie swiatełko ;)

Gość alousha
ojej. jestem zachwycona topikiem. zero zbokow i piekny opis tego do dajemy i otrzymujemy

alousha a tak bliżej co lubisz?

raj nie chodzi o to jakie techniki sobie upodobałam bardziej chodzi o to jak odbieram po 30tce seks :) Jestem bardziej swiadoma co powoduje ze i bardziej wymagająca i bardziej otwarta na nowosci :)

raj a położenie geograficzne ma znaczenie na poziom odbioru bodźców seksualnych?:)

może mieć chętnie poznałbym taką smakoszkę jak TY

Teraz super30stka będzie miała milion propozycji od tzw. zainteresowanych, którzy myślą, że wiedzą czego ona chce. A Ona już poznała swoją siłę rażenia... i bawi się tym, delektuje. I wodzi za nosy owych chętnych... :) To jedna z cech kobiet po 30stce. Nieliczne "poniżejtrzydziestki" o tym wiedzą. BRAWO

widze ze odczytujesz doskonale to co chciałam pokazać w tym temacie :) Dzis skupiam sie na jakości doznan a nie na ich technice czy ilosci :) bardziej wazna jest otoczka i moje z tym związane donania. Seks po trzydziestce to swoistego rodzaju kult :)

jasne, pokażesz mi o co chodzi??to skąd jesteś bo jestem już gotowy.

O tak... seks z super30stką to prawdziwe wyzwanie. Ona już wie co lubi, wie jak to robić i nie boi się o to poprosić/zarządać. Lubi wodzić na pokuszenie, ubierać się sexy... Być Damą kiedy zechce i suką kiedy będzie miała zachciankę. Pod warunkiem, że spotka kogoś komu będzie mogła zaufać tak dalece że pozwoli sobie na to wszsytko. No... chyba, że jest tak silna, że nie musi przejmować się tym co pomyślą o niej inni i bierze z życia to co najlepsze. Tak... po trzydziestce zaczyna się spijanie śmietanki :)

myslę ze spokojnie moge sie zaliczyc do kategorii tych odwaznych :) poczucie bezpieczenstwa zapewniam sobe sama :) doskonale wiem jak sie pojawic pokusic i zniknąc zanim zacznie byc nudno :)

Ze kontrolujesz sytuację... że szukasz bardziej wyrafinowanych doznań... ciekawszych parnterek. Piękniejszych, inteligentniejszych... bardziej wyuzdanych...

Seks to takie trochę mechaniczne ocieranie.

Nienudzące się to dopiero wyzwanie :) Ale są jeszcze inne, jest jeszcze jeden wyjątkowo smakowity gatunek..

Piękne, wykształcone, niezależne i zepsute... Jak mawiał Humphrey Bogart - "Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć" Uderzają do głowy niczym Absinth. Kocham ten stan upojenia. Są jednak tacy, którzy wolą wódę z red bullem :/ A Ty super30stko? Co lubisz najbardziej?

przystojny wiesz nie kazda kobieta przepada za maratonczykami :) Ja chyba dzis nudze sie raczej łózkowymi igraszkami czesciej jestem skora na seks zupełnie zaskakujaco przypadkowy ;)

:) kurcze to trudne pytanie :) Czasem moja wyobraznia sięga az po za ramy etyczne wiec kto wie czy nie skusiłby mnie przypadkowy seks w przypadkowym miejscu z przypadkową osobą ;)