Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilak_m

Prosze wejdz i odpowiedz - ???????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość emilak_m

Moj chlopak po naszym ostatnim stosuku zaraził sie prawdopodobnie ode mnie jakas chorobą weneryczna... Byl u dermatologa, lekarz przepisał mu trioxal. Przepisal te tabletki rownież dla mnie... (mnie przy badaniu nie bylo). Nie wiem czy moge w ciemno przeprowadzic kuracje tymi tabletkami (doustnymi) poniewaz nie zauwazylam u siebie objawów kandynozy pochwy ( mam zwiekszona wydzieline, ktora wydaje mi sie nie jest "zdrowa" ale kandynozy mi nie przypomina). Wizyte u ginekologa mam za 3 tygodnie...

Gość avw
hmm powiem tam - gdy dziewczyna ma objawy grzybicy pochwy to lekarz ginekolog moze przepisac "w ciemno"tabletki czy masci rowniez jej partnerowi seksualnemu poniewaz faceci bardzo czesto sa nosicielami bezobjawowymi :) Choroby weneryczne sa przenoszone droga plciowa wiec skoro razem wspolzyjecie pewnie jestescie oboje zarazeni. Na Twoim miejscu zaczelabym ta kuracje razem z chlopakiem, jak by nie bylo to lekarz chyba wie co robi a po drugie widzisz u siebie nadmiar wydzieliny, ktora nie wyglada na prwidlowa. Pozdrawiam i zdrowka zycze :)

Gość emilak_m
wizyte mam nawet za 4 tygodnie:( wiec chyba zaczne te kuracje... ciezko jest mnie dokladnie przebadac ginekologicznie... mam budowe ktora wymaga bardzo dlugiej gry wstepnej ;) wiec czesto zdarza sie,ze lekarka przepisuje lek "w ciemno", jedynie po obserwacji "powierzchownej" Dziekuje za pomoc, pozdrawiam:):)

Gość emilak_m
ps. czy taka kuracje mozna przeprowadzic podczas okresu? (są to tabletki doustne a okres jest z odstawienia ;)

Gość avw
wydaje mi sie, ze tak tabletki doustne mozesz zazywac bez problemu :) nie jestem tutaj jakims ekspertemale ale nie ma chyba przeciwskazan co do tego rodzaju tabletek w czasie okresu. Jesli by to byly dopochwowe to bylo by to raczej bezsensowne bo rozpuszczajaca sie tabletka szybko by wyplywala wraz z krwia miesiaczkowa zanim zdazyla by sie wchlonac. Teraz kuruj sie raze zchlopakiem a za te 4 tyg. idz na umuwiona wizyte to swojego ginekologa i przedstaw mu cala sytuacje. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, szybko sie wyleczycie i bedziecie mogli cieszyc sie bliskoscia :D Trzymam kciuki!!!! :)

Gość emilak_m
Dziekuje bardzo za pomoc:) pozdrawiam ciepło:)