Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwara

ZIAJA PRO

Polecane posty

Gość malwara

Witam. Czy ktos uzywal tej serii w domu lub u kosmetyczki(jest to seria profesjonalna)? Szczegolnie zalezy mi na opiniach ziaji pro do cery tradzikowej. Porownywalam jej sklad do ziaji nuno i to jest prawie to samo. Dzielcie sie komentarzami :)

Gość Polaris30
Witam ja również chciałabym dowiedzieć się o tych kosmetykach do cery trądzikowej,mam cerę trądzikową,wypryski blizny i mieszaną skórę (bardziej tłustą)mam 32 lata i nie wiem już w jaki sposób pozbyć się tego z twarzy.

Gość MALEWAR
Witam. Ja juz dawno korzystam z tych produktow, a raczej korzystalem. Efektow pozytywnych raczej nie bylo, ale na pewno nie wyrzadzily mi te produkty szkody. Ogolnie jest duzo lepszych kosmetykow do tego typu cery w podobnej, jak nie nizszej, cenie. Sugerowalbym tez uzywanie lekow, a nie samych kosmetykow, jezeli problemy sa dosc duze. Polecam acne derm - jest to krem z kwasem, ktory bardzo pomaga na blizny i jednoczesnie na nowe wypryski. Na mnie bardzo dobrze dziala, ma tez duzo bardzo pozytywnych opinii w internecie. Polecam! :) Pozdrawiam.

Gość Polaris30
A kosmetyki o których pisałeś że są nawet lepsze i tańsze to jakie?

Gość MALEWAR
Polecam chociazby ten zel: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-30401-opis-Fitomed-Mydlnica-Lekarska-Lagodny-zel-do-mycia-twarzy-do-cery-tlustej.htm Baaardzo tani, a zwroc uwage na sklad, nie ma SLS i zawiera duzo wyciagow z ziol, jest naturalny i super wydajny. Na pewno lepszy od tych zeli z ziaji. Polecam kupowac ze strony doz.pl, mozna bez oplaty za dostawe odebrac w wybranej aptece, jest bardzo trudny do zdobycia, dlatego polecam ten sposob. A z tych produktow ziaji pro zapomnialem zachwalic mocny peeling, ktory jest niezastapiony! :) Tylko jezeli masz ropne wypryski to trzeba uwazac i delikatnie masowac, a po uzyciu KONIECZNIE dobry krem nawilzajacy. Do smarowania polecam tez te kapsulki (do nabycia rowniez na doz.pl) do stosowania tylko na noc, poniewaz po nich sie strasznie swieci: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-20251-opis-Gal-Dermogal-AE-Kapsulki-zelatynowe-twist-off.htm Tez maja zupelnie naturalny sklad, zadnych konserwantow, jedynie olejek wiesiolkowy, witamina A I E i nawilzajaca gliceryna. To sa dwa najlepsze produkty, ktore uzywalem (wlasnie ze wzgledu na ich naturalny sklad). Mam nadzieje, ze pomoglem. Daj znac, jezeli zdecydujesz sie kupic i uzywac, zdaj relacje :) Pozdr

Gość MALEWAR
Mialem oczywiscie na mysli trzy najlepsze produkty :)

ja lubie maseczki z glinkami, nier dzialaja jakos rewelacyjnie ale cera ladniej nieco wyglada peeling bardzo mocny tez mam i uwazam ze nie jest tak rewelacyjny jak o nim pisza...

Gość Polaris30
Dziękuję bardzo za rady na pewno skorzystam a zastanawiam się jeszcze nad tą maseczką z ziaji z zieloną glinkąi efektem mikrodermabrazjii czy coś takiego

no o tej wlasnie pisalam, cera jest ladna po niej chociaz do efektu prawdziwej mikrodermabrazji brakuje jej sporo

Gość Polaris30
Czytałam teraz o tym co mi polecił MALEWAR i muszę przyznać że niemogę się już doczekać aż to kupię i zacznę stosować:)dzięki