Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inteligentna i wyzwolona

REAKTYWACJA STUDIÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PYTANIE

Polecane posty

Gość inteligentna i wyzwolona

przerwałem studia dokłądnie rok temu z powodów naukowych(powtórka semestru) i sosbistych ( nie był to urlop dzieknski).wrciłem na stare smieci i .... przeczytałem w regulaminie uczelni iż istanieje mozliwosc reaktywacji studiów , spełniam niby wszytkie wymagania, (byłem w srerodku studiów tazke pierwsze semetsry mam zaliczone ) ale..................... w regulaminie co prawda nic o tym nei ma ale zastanwoaim sie czy reaktywacja jest płątna :-O ...tak twierdzi moja znajoma, jak to jest , jeszce nei byełem w dziekanacie , reaktywowałbym od lutego, bo ten semestr , tj 3 mam zaliczony dodam ze śa to stacjonarne studia i uniwersytet :) !!!!!!!

Gość to nick to podszyw
:)

Gość Luiz hamilton
.

Gość oaoaoa
wg mnie jest płatna. jesli byłes na dziennych to powinienes drugi raz podjesc do rekrytacji, jakbys sie dostał to uznaliby, że masz zaliczone to co zaliczyłes i szedłbys dalej. teraz mozesz isc na wieczórowe albo zaoczne.

Gość panna_karolina_____
a na którym roku to przerwałeś?

Gość panna_karolina_____
aha dobra widzę na 3... ale semestry 1 2 3 masz zaliczone całkowice?

Gość oaoaoa
własnie mi sie przypomniało: u mnie jak ktos wraca na studia dzienne to na papierze jest na dziennych ale kosztuje go to tyle co wieczorowe ( u nas na uczelni wieczorowi i dzienni maja razem zajecia, dzienni róznia sie tylko tym, że niepłaca)

Gość opera nowicjusz
no wałśnie nie, o tym co móiesz jest jesli przerwiesz na /po pierwszym roku, ja własciwie przerwałęm przed 3 rokiem , i moge reaktywowac teoretycznie w tym samym momencie, tylko róznice programowe ewentualne do nadrobienia , ale zastanawaim sie czy jest to płątne , bo w regulaminie studiów nic o tym nie ma

Gość opera nowicjusz
panna_karolina_____- tak

Gość panna_karolina_____
hmmm u nas jest tak że za reaktywację sie płaci tak jak za warunek z każdego przedmiotu czyli chyba 26 punktów *50 zł. Poza tym jeśli się nie mylę po reaktywacji trzeba powtarzać cały rok czyli od semestru zimowego nie ważne czy był on zaliczony.

Gość opera nowicjusz
oaoaoa- to rtroche lipa, ale płaci tyle co za czesne na niestacjonarnych !!!!!! :-O

Gość panna_karolina_____
no nie ma co gdybać przejdź się na uczelnię i zapytać... moze ja się mylę

Gość panna_karolina_____
no tak... tylko ze tu płacisz tylko raz i potem już do końca spokojnie studiujesz ("spokojnie" hehe) a na płatnych płacisz cały czas

Gość opera nowicjusz
dokąłdnie , juz zaczynam sie bac :(

Gość JA PIERDZIU
u mnie płacisz 300zł i wracasz na semestr , na którym przerwałeś ,nadrabiasz różnice itp

Gość panna_karolina_____
nie nie... u nas po reaktywacji lecisz całość przedmiotów z semestru nie ważne czy miałeś coś zaliczone. Tylko po dziekance możesz sobie nadrabiać różnice.

Gość Turquoise
ja mialam podobna sytuacje reaktywacja nie jest platna, pod warunkiem, ze oni cie skreslili tylko ty napisales podanie o przerwanie studiow czy jakos tak bo jesli swoja nieobecnoscia czy brakiem uzyskania zaliczen danej sesjji dales im powod do skreslenia cie z listy - to musisz placic za powtarzanie roku i to nie jest wtedy nazywane reaktywacja tak rpzynajmniej bylo u mnie

Gość mama mia ludzie
gdzie wy studjujecie

Gość JA PIERDZIU
u ciebie może i trzeba wszystko klepać jeszcze raz , u mnie raz złożony egzamin jest ważny 5 lat :p 🖐️