Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewina

ciąża??

Polecane posty

Gość ewina

mam takie pytanie. moze i ten temat juz sie pojawil i bardzo przepraszam za to jak sie pojawił ale dla mnie to bardzo ważne! od pewnego czasu (ok 7 dni) w ciągu dnia mnie mdli,kręci mi sie w głowie,zaczełam więcej jeść(chociaż na ogół zawsze mało jadłam)i od 2 dni mam skurcze w podbrzuszu. Czy to może byc ciąza??pytanie jeszcze takie czy podczas ciązy może wystąpic krwawnienia?dodam do tego,że robiłam test ciązowy i wyszedł negatywnie. Ale wczoraj dzwoniłam do szpitala i powiedzieli,że podczas ciązy może dojśc do krwawień i bym po tych krwawieniach zrobiła znowu test(powiedzieli równiez że jak sie jest w pierwszym tygodniu ciązy to na tescie wynik pozytywny może nie wyjść) Pomóżcie!!

Z tego,co mi wiadomo,może wystąpić krwawienie,tzw.implantacyjne,ale jest ono bardziej skąpe,niż normalny okres.Myślę,ze w szpitalu dobrze Ci powiedzieli.

Gość ewina
no właśnie chodzi o to,że to nie jest tak jak zawsze jak bym miała okres.

Nie smuć się,być może to po prostu okres się zaczyna,ile dni masz to plamienie? Powiem Ci,że wcale nie jest tak łatwo zajść w ciążę jakby się mogło wydawać:)

Gość ooooooooooooooo
a zabezpieczalas sie ??

Gość ewina
właśnie z tym jest problem że miał byc to czas na krwawenie i tabletki juz sie skończyły(21 dni) no i bez:( 3 dzień

Gość ewina
i te krwawienia nie sa tak jak zawsze...

Jakie bierzesz tabletki?Ja biore tabletki i kocham sie z moim chłopakiem podczas przerwy więc nie masz się co martwić bo chronią Cię te poprzednie, które bralas przez 21 dni.A od kiedy bierzesz?

Gość dupa123333
...

Gość ewina
Gravistat 250 no od miesiąca

Qucza ma rację,spokojna głowa,jeśli bierzesz tabletki na pewno nie jesteś w ciąży.To normalne,że tak się dzieje,po prostu organizm musi się przestawić trochę i przyzwyczaić do innej ilości hormonów niż zazwyczaj.Nie martw się,wszystko będzie dobrze.