Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekająca cierpi

Czekam na telefon od Niego - zwariuję!!!

Polecane posty

Gość czekająca cierpi

Wczoraj poznałam fantastycznego faceta, starszego ode mnie o 10 lat. Ja mam 28. Poznaliśmy się przez internet. Zafascynował mnie jak już dawno nikomu to się nie udało. Po spotkaniu jeszcze mailowaliśmy wieczorem, dziś rano napisałam Mu smsa, do tej pory nie mam odpowiedzi. Czy dać sobie spokój? :( Jestem załamana, On mi się tak podoba, zwłaszcza pod względem osobowości i charyzmy!!! Co robić :(

pozostaje czekac:D moze nie ma poprostu czasu? tylko ty znowu 1 nie pisz bo pomysli ze jakas napalona jestes pozdro:)

Gość czekająca cierpi
W książce "Nie zależy mu na tobie. Koniec złudzeń" przeczytałam, że jak facetowi zależy na babce, to choćby mu się świat walił na głowę, znajdzie chwilę na smsa czy telefon. Chyba nie będę się dalej oszukiwać :(

jezeli on toba jest zainteresowny to napisz:D nie histeryzuj tak, a jak napisze to tez odczekaj jakis czas i sie odezwij

Gość wezella
jestem pewna że jakbyś mu sie spodobała to stanąłby na rzęsach żeby do ciebie zadzwonić, nic by mu nie przeszkodziło, tacy są faceci, może nie za bardzo mu przypadłaś do gustu ?

Gość czekająca cierpi
Wiem. Dlatego muszę o Nim zapomnieć. Trudno... :(