Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgk77888

KOCHANI CZY BOLI WAS CZASEM GłOWA TAK ,żE MACIE DOść?PRZYZNAJCIE SIę..

Polecane posty

Gość kgk77888

zastanawiam sie czy wiele ludzi cierpi na ten problem

Gość nowa kasia 27
tak ,mnie boli bardzo czesto

Gość kgk77888
i idziecie z tym do lekarza ?

Gość lololololololololololololo
mnie bardzo czesto boli glowa. czasami znam powod a czasami nie. boli mnie gdy jestem bardzo glodna, gdy duzo plakalam, albo gdy w jakims dniu jestem strasznie zalatana i za duzo wrazen jak na jeden dzien heh. nie ide z tym do lekarza. biore ibuprom, chlopak mnie przytuli i po sprawie:) ale bol czasami jest tak silny, ze nie moge ruszyc glowa. czasami cala, czasami po jednej stronie, czasami po drugiej, roznie.

Gość dsgdsghldshds
Nigdy w życiu nie bolała mnie głowa. Chyba jestem uszkodzony. To jest jedyne moje szczęście, w każdym innym elemencie zycia mam cholernego pecha :o

mnie tak boli teraz,bo moja 2,5 letnia corka rozrabia od kilku godzin ze swoja cioteczna siostra(4latka) az leb peka,ale dam rade :p a powaznie;mi pomaga polopiryna s,a nie tam zadne apapy czy inne ibupromy,a do lekarza z bolaca glowa nie chodze,

Czsami głowa boli mnie tak mocno, że aż się porzygam :o A wtedy o dziwo przechodzi.

mnie osotanio od 2 tygodni boli bez przerwy, biore po 4 ibupromy max i ketonal i nic nie pomaga, tzn. jest lepiej ale dalej boli. a kilka razy miałam takie migreny 3dniowe, że z łóżka nie wychodziłam i miałam światłowstręt:P