Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Młodszy chłopak...

Polecane posty

Niedawno poznałam fajnego chłopaka, jednak okazało się ze jest młodszy o rok, a zazwyczaj zadawałam się tylko ze starszymi i nie wiem co mam teraz robic. Wiem ze mu się podobam ale czy to ma wogóle sens??

jarek sam jestes pasztet jeb boję się ze taki facet bedzie chciał sie jeszcze wyszumiec i w niedugim czasie pojdzie do innej

Gość kusztanskerzin
wiec ile ma lat, bo "rok mlodszy" wiele nam nie mowi :P

Gość dbfos
Ja pierdole... dziewczyno.. zastanow sie co ty mowisz... ja mam 21 a moja 27, w zwiazku to ja jestem powazniejszy niz ona... a rok roznicy to jest jeden wielki chuj... ocknij sie!!!!

Gość paskudna baba bardzo

Gość paskudna baba bardzo
ale mi wielka roznica ja mam 25 on 22 to co ty masz to w oglle nie widac roznicy.. wez sie przestan zajmowac duperelami, skoro jest fajny to sie z nim spotykaj, a moze to jest ten jedyny, powodzenia :P

Gość smutaśna
rok młodszy i co z tego??/to nie o wiek chodzi tylko o podejscie do zycia i dojrzałosc do zwiazku,czasem jest tak ze ten co 21 lat bedzie lepszym partnerem niz ten co ma 30 lat bo np ten 30latek tez bedzie chciał sie wyszumiec.jak odpowiada ci jego charakter to nie masz sie nad czym zastanawiac.zreszta nikt ci nie kaze odrzau brac z nim slubu;)

Gość ja 21
a co sądzicie o syuacji gdy ja mam lat 21 a on 18 ? :D

Gość Kammka
Jeśli sie kochacie to dobrze. Ja mam 17 lat i od roku chodze z chlopakiem mlodszym o 2 lata.

Gość on_i_jego_zdanie_na_ten_temat
Polecam dokładnie przeczytać poniższy tekst. 1. Różnica wieku przestaje mieć znaczenie po 20-tym roku życia. 2. Są dojrzali 25-latkowie, mający swoje rodziny i niedojrzali, samotni 35-latkowie. 3. Trzydziestki są dla młodszych facetów bardziej pociągające. Chodzi o dojrzałość w sensie fizycznym i pewne doświadczenie życiowe, w tym seksualne. Można również zauważyć większą dbałość o siebie, lepszy i bardziej gustowny ubiór (mowa oczywiście o samotnych trzydziestkach) w porównaniu z młodszymi. 4. Z biologicznego punktu widzenia, idealne połączenie to ona w wieku 40 lat i on w wieku 20 lat. W praktyce to być może przesada, ale to tylko biologiczny (choć bardzo istotny) punkt widzenia. 5. Z praktycznego punktu widzenia wiązanie się kobiety ze STARSZYM mężczyzną nie jest rozsądne co najmniej z dwóch powodów: A) Statystyczny mężczyzna żyje o 8 lat krócej od kobiety, jeśli więc Wam, kobietom tak bardzo zależy na tym, żeby przeżyć swojego partnera i resztę długich czasem lat spędzić jako wdowa - szukajcie starszych facetów; B) Zauważyć można zjawisko, w którym w przypadku pary tworzonej przez rówieśników mężczyzna szybciej wypala się życiowo, podczas gdy kobieta jest w pełni aktywna; skutkuje to brakiem ochoty na seks ze strony faceta i brakiem dbałości o konwenanse. Wiele związków z tego powodu się rozpada na życzenie kobiety, która nie może znieść ignoranckiej postawy męża. Jeszcze gorzej to wygląda w sytuacji, w której mężczyzna jest od kobiety starszy; C) Wiele kobiet mających młodszego partnera obawia się spadku atrakcyjności. Warto więc wziąć pod uwagę, że kobieta nieporównywalnie bardziej dba o siebie niż facet, a dla samego faceta ów dojrzałość fizyczna kobiety jest paradoksalnie większym afrodyzjakiem. Biorąc pod uwagę wszystkie ww. kwestie, dla kobiety najlepiej będzie związać się z facetem młodszym od siebie o co najmniej 5 lat.

Gość LostinHollywood.
Mnie też się podobają młodsi, choć nie znaczy, że jestem z tego powodu zbyt szczęśliwa. Nie żeby uzależniać dojrzałość od wieku, ale niestety, ci, których do tej pory spotkałam byli jeszcze mentalnie dziećmi.