Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila1986

Grzybiczna krosta swędzi, piecze, boli!! pomocy

Polecane posty

Witam, Mam taką grzybiczną krostę na \"podwodziu\". Na początku jak zaczynało się robić to wyglądało jakby się robił duży pryszcz, ale od początku bolało i bardzo swędziało. Później na czubku zaczęły się robić takie jasne plamki, zaczęło to ślimaczeć, i te malusieńkie plamki zaczęły się jakby wżerać w skórę. Pierw miałam jedną taką plamkę... potem coraz więcej, a dzisiaj już nie umię siedzieć ani chodzić. Byłam u ginekologa.... ale dzisiaj mnie nie chciał przyjąć bo ma terminy dopiero na październik a w szpitalu ginekologicznym mi powiedzieli że mnie nie mogą przyjąć bez skierowana.... zaraz oszaleję.... help!!! Nie wiem co to jest, tzn. jak to się fachowo nazywa, ale na pewno nie jest to opryszczka, bo hascovir nie pomaga. Poza tym widziałam w necie na zdjęciach opryszczki narządów rodnych i to wcale tak nie wygląda. I nie wiem skąd to mam... mam stałego partnera, od 4 lat współżyjemy, on był moim pierwszym i jedynym a ja jego pierwszą i jedyną. Macie jakiś pomysł co to może być, skąd się wzięło i czym to mam leczyć? Proszę pomóżcie!!!!!!

Gość bellergot
idz prywatnie bedzie najszybciej,albo nawet dowiedz sie gdzie przyjmuje jakis prywatny usiadz w kolejke i nie przyznawaj sie ze nie bylas zapisana