Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 29, 2008 :O niezła kicha i ani w te ani wewte... ktoś jeszcze tak ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piotruś Ban słodki Napisano Wrzesień 29, 2008 Mniej więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mhmmmm też tak mam Napisano Wrzesień 29, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 29, 2008 czy to normalne? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to niehigieniczne Napisano Wrzesień 29, 2008 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuśka anuśka 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 Lusi, daj Cie przytule do cyca....asymetrycznego biustu znaczy sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maskopatol 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 ja tak mam, tylko nie wiem czy to akurat negatywne czy pozytywne. razem sobie jestesmy i zyjemy, ale mamy dwa inne swiaty. opowiadamy sobie niby co tam sie u nas dzieje codziennie, ale wogole sie nie wklrecamy w to bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekaterini 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 Ja też tak mam. Czasem mnie to dobija. Czasem czuję, że inaczej bym nie potrafiła... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach