Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nagadam wam

Nie wchodzic. Ten temat to PROWOKEJSZYN!

Polecane posty

Koorwa, Polak by sobą nie był jakby na przekór nie zrobił. Powiedz mu : \"nie rób tego\" a on na złość zrobi. co za naród [zły]

Gość Oblech
Ja się tego wstydzę :P

Gość oj tam ja jeszcze nigdy
POLAK POTRAFI:classic_cool:

Gość Piotruś Ban słodki
Niniejszym ogłaszam najnudniejszy temat dnia 💤

Diabeł złapał Anglika,Francuza,Niemca i Polaka. Zaciągnął ich na bezdenną przepaść i mówi do Anglika: - Skacz! - Nie skoczę! - Gentelmen skoczyłby! Anglik skoczył. Nad przepaścią staje Francuz i diabeł go kusi: - Skacz! - Nie skoczę! - Gentelmen skoczyłby! - Nie skoczę! - Ale teraz jest taka moda! I Francuz skoczył. Nad przepaścią staje Niemiec i diabeł znów kusi: - Skacz! - Nie skoczę! - Gentelmen skoczyłby! - Nie skoczę! - Ale teraz jest taka moda! - Nie skoczę! - To rozkaz! Więc i Niemiec skoczył. Wreszcie, nad przepaścią staje Polak i diabeł kusi: - Skacz! - Nie skoczę! - Gentelmen skoczyłby! - Nie skoczę! - Ale teraz jest taka moda! - Nie skoczę! - To rozkaz! - Nie skoczę! - A,to sobie nie skacz! Polak skoczył.

Gość Oblech
Lepsze o tym, jak satano zabrał pol, rus i ger do piekła i mówi wypuszczę was jak zadziwicie mnie sztuczką z tymi dwoma szklanymi klukami. RUS ustawił jedna na drugiej, GER rzucił tak, że odbiły się od ścian i później od siebie, a POL jedną zgubił, a drugą popsuł. :classic_cool:

hehe ja wszedlem ;)....a wisz dlaczego ? wcale nie na przekor ;) poprostu Ci nie uwierzylem :D i nie mylilem sie ;) ten temat nie jest prowokacja ;) ot temat jakich wiele 🖐️ :)

Gość pseudonim dla siebie
hmm 🖐️