Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pod swoim nickiem

CO MOŻNA JESZCZE ROBIĆ NA INTERNECIE OPRÓCZ TEGO CO ROBIĘ?

Polecane posty

Byłam na kafeterii - posiedziałam poczytałam... Ale po kilkunastu minutach ciekawych tematów zrobiło się jak na lekarstwo - nie mam się w czym udzielać - nudzę się. No to odwiedzam naszą-klasę... nie wiem po co, skoro liceum kończyłam 7 lat temu i wszystkich jeszcze dobrze pamiętam i widuję; ze studiów tym bardziej... Na gg nikogo nie ma... albo każdy się ukrywa:o (ciekawe czy przede mną;) ). Odwiedziłam także pudelka, egoistów itp. (ot, żeby "wiedzieć" co się dzieje;) ). Sprawdziłam pocztę mailową, obejrzałam bobasów (sama mam - lubię maluszki to sobie te mordeczki śliczne [choć nie wszystkie takowe są] oglądam). I CO?! Zajęło mi to godzinę i mi się nudzi. Dziecko śpi, facet śpi, obiad na jutro zrobiony:o No masakra. Posiedziałabym jeszcze na necie (bo i tak nie usnę o tej godzinie) ale co tu robić? POMYSŁY? DORADŹCIE CO FAJNEGO! :D

że niby nic: cały dzień to ja mam tyle "rozrywek", że nawet gdybym chciała to się nie ponudzę:) ale teraz to jest kwestia nie znajomości internetu (jeśli można tak napisać). a ja wygrałem życie: średniowieczne łacińskie rękopisy? hmmm może i ciekawe, ale ja po bankowości i podatkach więc łaciny nie miałam;) redtube już obcykane;) - i nudne jak cholera, nic nowego się nie nauczę:p

Gość albo to
femaledom.com

Gość yooo
tez mam problem z nudzeniem sie na necie

Gość vxv
wejdz na youtube.com napisz jakass , pranks , hard gay

Gość poczytaj o KrzesimirzeDebskim
obejrzyj fotografie 12 i pamietaj - opowiedz swoim dzieciom, gdy dorosną ... http://www.bj.uj.edu.pl/~plok/genocide/fotografie_ofiary.htm

Gość wejdz na czata i popisz z kims

No i poprzeglądałam trochę, ale nie zainteresowały mnie te strony jakoś na tyle, żeby do niech wrócić:o Dajcie coś fajnego, rozrywkowego:)

Gość nataalaaa
ja teraz gram tez w bilarda na wp :) bardzo wciagajaca gierka... www.wp.pl ... wchodzisz i tam nizej sa gry onile a pozniej musisz sie tylko zarejstrowac i grasz!!:) superowskie:) inne gry tez tam sa :) napisz czy ci sie podoba

Gość western
polecam bilard na wp :D

natala: te gry znam od jakiś 6 lat:) Bardzo mi się podobały... do czasu kiedy przegięłam z czasem przebywania tam i muszę trochę odpocząć żeby znowu tam wrócić. Już kilka kont zakładałam bo ciągle zapominam hasła:) sik murowany: nie omieszkam zajrzeć:)

do posmiania polecam basha, jesli chodzi o gry to oderwij sie od tych tradycyjnych na chwile i poszukaj gier escape - ale uwaga - wciagaja jak inne! ;) wskocz na allegro i popatrz na fajne torebki i bizuterie :) naciesz oko chociaz, a moze jakiegos e-booka poszukaj? jak jeszcze mi cos wpadnie to skrobne

Gość ale to juz bylo
calkiem niedawno

Gość takt1
Można wejść na stronę www.gangsters.pl/index.php?polec=47042 i założyć konto do gry. Wciąga na kilka ładnych dni ;)

Gość dodzia xd
poogladaj sobie jakies seriale online: www.ekino.tv