Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezbyt doświadczona

jak używać bazy ...

Polecane posty

witam :) od niedana mam zieloną baze smasboxa ze względu na moje czerwone policzki :( :( :( jednakże nie wiem jak jej używać ... a konkretnie po ilu minutach od nałożenia kremu ma być nałożona i przed iloma od nałożenia podkładu? mniej więcj jak to ma być bo jestem zupełnie nie w temacie :( ...

???

odpowie mi ktoś? bardzo proszę ...

:( :( :(

ojjj chyba mam ten sam problem ;/// tzn jesli chodzi o policzki. i tez mysle nad baza. niestety pomoc ci nie umiem bo sama nic na ten temat nie wiem ale zapytam czy taka baze mozna dostac w jakiejs drogerii po prostu i jaki to jest koszt mniej wiecej?! ;]

heh ja mam aktualnie tą z smashboxa zieloną z sephora za 200 coś ...

nikt mi nie odpowie? :| :| :|

Gość niezbyt doświadoczona
nie rozumiem ... czy nikt nie stosuje bazy? jakiejkolwiek by mi pomóc???

Gość mam bazę
przezroczystą z inglota nakładam ja na twraz tuż po kremie, niedługo potem daję fluid. ta baza jest bardzo fajna i nie potrzebuje ani sie wchlaniac, ani zasychac czy cos takiego, wiec dlatego moge zarazpo nalozeniu jej na twarz nalozyc pdklad. Takiej bazy jak ty nigdy nie mialam i miec nie bede, po pierwsze - bo mi taka nie potrzebna (zielona), a po drugie - bo dwie stowy to raczej bym wolala sobie odlozyc na cos konkkretnego, niz wydac na mazidlo, ktoergo sie i tak rzadko uzywa (bo baza jest w kocnu na specjalne okazje, a nie na codzien). Za ingot dalam 30 zeta i to jest wydatek ok.

heh ja też bym wolała wydać na co innego ale mam takie czerwone poliki że jakbyś mnie zobaczyła to byś :( :( :( dziękuję za odp :)

no a nie lepiej pokombinowac?:D raz tak raz tak i za którymś razem sama dojdziesz jak powinnaś używać swojej bazy:) Ale sądzę ze mozna od razu podklad nakladac ewentualnie poczekac 2-3 minutki:)