Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DeathMandy

Czy mogłam zajść w ciążę?

Polecane posty

Witam. Chciałabym się dowiedzieć czy możliwe jest, bym zaszła w ciąże podczas stosunku przerywanego bez zabezpieczenia? Byłam dziewicą; stosunek trwał jakieś 5 minut, w tym czasie mój chłopak nie dochodził. Właściwie większość tej krótkiej chwili zeszło na jak najdelikatniejszym rozdziewiczeniu mnie. Pytam, bo czytałam dużo o płynie preejakulacyjnym u facetów. Mój utrzymuje, że panował nad sytuacją oraz że rodzicami nie zostaniemy. Wierze mu, jednak mam stresa.

Gość blondiiiiiii
jasne, że jest to możliwe

Gość blondiiiiiii
dużo wpadek właśnie są z takiego powodu. Moja kumpela z byłej klasy tak zaszła w ciąże. Robili to z chłopakiem bez gumki ( nie doszedł w niej ) i mimo to ma dzidziusia teraz ...

hmmm, a jeśli mój chłopak w ogóle nie dochodził? Tak wcale, wcale? Było tak krótko właśnie ze względu na niego..żeby nic sie nie stało.

Gość heh heh heh heh heh
mogłaś ... i to czy byłaś dziewicą czy nie to nie ma do rzeczy

Gość kolejna idiotka
która wierzy w brednie niedouczonego chłopaka a te bajki że przy pierwszym razie sie nie zachodzi też wierzysz ? a może wierzysz też że za pierwszym razem nie zaraża się nikt chorobami wenerycznymi....

Oczywiście, że nie miało to znaczenia. [bycie dziewicą] Mówił, że już wcześniej robił tak ze swoją byłą dziewczyną i nie zaszła w ciążę. Czyżbym mogła mieć tego pecha? :|

Gość blondiiiiiii
mogliście mieć farta ,albo pecha. No , ale nie jest na pewno duża szansa , abyś była w ciąży ... ale jakies procenty na pewno są

Gość kolejna idiotka
Gdyby można było uniknąc ciąży łatwo w naturalny sposób, nikt nie wysilałby się by wynaleźc tabletki, globulki i prezerwatywy... a jak widac wszystkie mają na celu zapewnic maksimum pewności naprawdę wierzysz że niedojrzały chłopak nawet w chwili uniesienia potrafi się tak dokładnie kontrolowac ? gdyby tak było nie byłby w stanie odczuwac przyjemności bo całą uwagę musiałby skupic na tym kiedy przestac się poruszac, a raczej wątpię by to go w tym momencie najbardziej pochłaniało

Gość heh heh heh heh heh
słuchaj , stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcyjną więc jeśli nie chcesz dzidziusia to albo licz na to że "może sie uda" lub mykaj po tabletke "po" jeśli jeszcze nie jest za późno ...

Gość kolejna idiotka
zresztą jak nie wierzysz naukowym opiniom to baw się w rosyjską ruletkę, sama się przekonasz ile takich numerków bez zabezpieczenia potrzebujesz by zajśc w ciążę jedno jest pewne, młode dziewczyny łatwiej zachodzą w ciążę niż te np po 30stce

Dzięki blondiii :* btw: Ehh już nie wiem, co o tym myśleć sama, ale czytając wasze odpowiedzi stresuję się jeszcze bardziej. Pozostaje mi więc czekać na miesiączkę.

Gość jolcia1965
oj dziewczyny puknijcie się w te swoje główki, najpierw przyjemność a potem strach jak chcecie zaczynać współrzycie seksualne to same się zabezpieczcie

Wiem jakie to było głupie, ale chciałabym się mimo wszystko dowiedzieć. PS. proszę przeczytać wszystkie moje posty dla objaśnienia całej sytuacji.

Gość smallgirl
W twoim przypadku to nie jest możliwe.Pociesze Cie.Naprawde zajsc w ciąże to nie jest hop siup.A ta historyjka,ze jakas tam koleżanka z klasy zaszła w ciąże.Takich historyjek jest mnóswo.

Gość natkada
pocieszę Cię tym, że sama mam ten problem aktualnie.

Mam nadzieje, że te z was, które mówią, że jest małe prawdopodobienstwo, mają racje. :| dzięki za wszystkie odpowiedzi. Jeżeli ktoś chce jeszcze cos napisać to prosze. Chętnie poczytam opinie dotyczące tej sprawy. ^^

Gość dziewczynkaaa
prawopodobienstwo jest chyba male, ale to nie znaczy ze nie ma takiej opcji! Wlasnie przez kolesi, ktorzy wmawiaja nam, ze nie da sie tak czy siak zajsc, albo przez niedouczone kolezanki mozna miec niezla wpadke. a wiecie co jest najgorsze? ze takie posty sa juz PO a nie PRZED. Ale to chyba wina braku odpowiedniej edukacji i faktu, ze seks jest wciaz tematem tabu! Wstyd zapytac mamy, bo co sobie pomysli, wstyd ciotki, siostry itd, ale co dzieje sie juz po fakcie??

Gość dziewczynkaaa
aha i jeszcze jedno, mam nadzieje, ze bedzie ok i ten stres bedzie tylko potrzebny do tego, zeby dowiedziec sie wiecej w tym temacie :) Nie martw sie:) :*

Chociaż ktoś pomaga myśleć jakoś pozytywniej, dziękuje dziewczynkaaa :* Rozmawiałam dziś z moim chłopakiem na ten temat i on cały czas twierdzi, że nie mam się czym martwić. Mój Boże. Jak pomyśleć, że mogłabym być w ciązy w moim wieku, to aż wstyd i strach. Następnym razem już obowiązkowo zabezpieczenie! Tylko ten jeden raz taki spontaniczny, mam nadzieje. ;> Hmm, a czytałam też, że po pierwszym razie może się spóźniać okres. Wiem, że u każdego będzie to indywidualnie, zależnie od organizmu. Ale tak mniej więcej?

Gość girl88...
w ciążę można zajść bardzo łatwo.. ja tez miałam ten problem zastanawiania sie całą noc i dzien czy jestem w ciąż czy nie i dopier 3 dni temu sie dowiedziałam ze tak gdy kupiła test... moj chłopak rzuca szkole i szuka pracy.. bedzie nas utrzymywał... a ja wpadłam w taki sposob jak ty.. trwało to około 6 mimut robilismy przerwy ale to i tak nic nie dało ... mam teraz nauczke ... ale jestem pewna jednego napewno urodze te dziecko i bede o nie dbac .. i jezeli tobie tez to sie przytrafi to kochaj je i dbaj o nie bo twoja mama by napewno tak na twoim miejscu zrobił....

Gość mała 19-stka

Gość mała 19-stka
Witam . Mam pytanie ostatniej nocy z moim chłopakiem zaplanowalismy małe co nieco i to wyglądało tak ze "go" włożył i po paru sekundach wyjął bo sie wystraszyłam bo nie mielismy zabezpieczenia czy w takie sytuacji jest możliwa ciąza?

Gość no napewno
napewno zaszlas gwarant ze plemniki mialy GPSA

hm, pisząc tu ponownie po kilku miesiącach mówie : nie jestem w ciąży. Nic się nie stało, ale stres cholerny był. Mała 19-stka : nie wydaje mi się, by coś moglo się stać jeśli wcześniej, nim był w Tobie, nie miał wytrysku, bo wtedy w preejakulacie mogłyby znajdować się żywe pleminiki.