Gość niestety ja Napisano Listopad 16, 2009 Slyszalam o tabletkach ktore sie bieze jak sie dopiero co zaszlo w ciaze a nie chce sie miec dziecka.. Czy to prawda ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sa to tak zwane tabletki Napisano Listopad 16, 2009 RU 486 tabletki poronne do 9tyg ciazy kosztuja z 500zl. Wziecie takich tabletek niesie za soba fatalne skutki. http://doscmilczenia.blogspot.com/2008/03/wszystko-co-powinna-wiedzie-o-ru-486.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ?? Napisano Lipiec 5, 2010 uprawiałam sex z moich chłopakiem ( 1 raz) mieliśmy gumki, a on wcale nie doszedł nawet ja mam schizy, w koncu pierwszy raz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sarrra Napisano Lipiec 5, 2010 Ja mam podobny problem.. Tak przeglądałam wszystko na ten temat i za kazdym razem trafiałam na forum kafeterii ,bo chyba tylko tutaj są normalni ludzie,ktorzy i doradzą i nie krępują sie rozmawiac na tematy tego typu.. Mnie natomiast miesiączka spóźnia się już AŻ miesiąc!! Zupełnie nie wiem co sie dzieje.. Okres miałam dostac 12,moze troszke po,a tu cisza..:(( ok. 8 współżyłam z chłopakiem,gumka nam pękła w srodku i do tej pory okresu nie mam.. Dodam ,ze mieszkam w norwegii..Po tym incydencie wyjechałam do Polski po 3 dniach wróciłam.Jednak okresu nie było :( zrobiłam test ciążowy no bo ileż czekac mozna,ale nie wiem czy nie było za wczesnie na wykrycie ciązy..Pójscie tutaj do lekarza to dla mnie problem... Jak myslicie co mi MOŻE być ? bo juz wariuje!! Cały czas sie stresuje,wszedzie są kobiety w ciąży,reklamy pampersów.Masakra.Nie moge przestac o tym myślec.. Brzyszek pobolewa na dole ,piersi takze jak przed okresem ,a tu nic..Cisza.. Tylko wy kobietki mozecie mnie chociaz troszke wesprzec,bo juz sama nie wiem co sie dzieje ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalka6786 Napisano Lipiec 6, 2010 hej dziewczyny, mam pytanie.. 18 dc doszlo to malego incydentu, otoz moj chlopak dotyklal wejscia do mojej pochwy penisem i tylko jego 'glowka' mogla miec z nia stycznosc(nic wiecej) cykle mam 26 dniowe, czy jest duze prawdopodobienstowo zajscia w ciaze. dzis powinnam meic okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalka6786 Napisano Lipiec 6, 2010 mowiac tylko ;glowka' mogla miec stycznosc mialam na mysli to ze nie wszedl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2010 Jeśli facet się mocno podnieci (najczęściej kilka min,. przed wytryskiem) wylatuje z penisa taka przezroczysta ciecz, jak śluz :) która może zawierać plemniki, ale większy % tych plemników jest niesprawna do zapłodnienia, ale jak wiadomo do tego jest potrzebny teoretycznie tylko 1 zdrowy plemnik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalka6786 Napisano Lipiec 6, 2010 ale czy 18 dc przy cyklach 26 dniwoych tez moglo do czegos dojsc, to moglo trwac gora 10 sek moze nawet nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przestraszonaona Napisano Luty 3, 2014 Mam cykle 30 dniowe. 5 dnia cyklu uprawiałam z chłopakiem seks analny. Nie wiem czy on przed nim dochodził, chyba tak. Po jakiejś godzinie wkładał mi go. Niechcący raz czy dwa zdarzyło mu się wejść na góra 1 cm do pochwy. Miałam trochę okresu jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naho 0 Napisano Luty 3, 2014 Spokojnie, nie mogłaś! 5 minut i nawet nie doszedł. Do zapłodnienia musi być pełen wytrysk w pochwie :) Wbrew pozorom w ciążę się tak łatwo nie zachodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2014 Szanowne Panie, płyn preejakulacyjny może zawierać plemniki. Co za tym idzie, istnieje ryzyko zapłodnienia, jeżeli miał on kontakt z drogami rodnymi kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach