Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatka...

czy jestem w ciazy??? pomózcie

Polecane posty

Gość dinozo
6 z dzidziusami? o ciz a dlatego mowisz, ze mogłas wpasc? jak sie zabezpieczaliście? i w płodne czy niepłodne?

Gość dinozo
oj to czemu? chyba jednak chcesz tego dziecka

Gość dinozo
bo kalendarzyk to raczej nie zabezpieczenie, a przerywany stosunek czy do końca? jak do konca to nie wiem czy to głupota czy odwaga To Ty od 15 roku zycia uprawiasz seks? :O

Gość dinozo
brak słów

dodam ze mam jednego stalego partnera przez tenn czas jakby ci sie przypadkiemjakies mysli nasuwały

Gość dinozo
no ale w sumie dorze wiedzieć, że niektórzy nie wpadają liczac tylko na kalendarzyk, ale pewnie masz regularne okresy tak? bo ja nie mam i na kalendarzyku nie moge sie opierac za bardzo

Gość dinozo
spóźnia, przecież, też bez urazy

""spóźnia, przecież, też bez urazy"" nie bardzo rozumiem, a jest jakis okreslony wiek kto moze sie znac na kalendarzyku a kto nie? nie bądz smieszna, to ze ty sie nie znasz to nie oznacza ze ja terz nie

Gość NieGrzecznaAga24
a ja z meżem planujemy dzidziusia od prawie 3 miesiecy i nic:) Tak wiec jesli jestes w ciazy to moge Ci pozazdroscic;). A co do objawow to nie ma tak szybko...wymioty i bole w podbrzuszu ponoc występują ( i to nie zawsze) ok. 8 tc.

Gość dinozo
"""spóźnia, przecież, też bez urazy"" nie bardzo rozumiem," napisałaś te wyrazy z błędami, no ale ok

wolalabym zeby byly juz teraz , to bymsie nie martwila tak bo bym juz wiedziala . mam ciotke ktora starala si eo dziecko 1,5 roku i nic az wkoncu lekaz powiedzial ze ma blokade bo za bardzo chce i kazal zapomniec o dzidziusu narazie a teraz maja blizniaki:) bo wpadli nawet nie wiedzac, ni eplanowali

Gość NieGrzecznaAga24
a co do kalendarzyka to fakt faktem dni płodne są ok 14-15 dnia cyklu. Czytalam wczoraj taką fają książeczkę na temat kalendarzyka i innych metod. Przyklad :obserwacja śluzu. Chodzi w kazdym razie o to ze obserwując ten sluz mozesz wiedziec kiedy sa dni plodne kiedy nie. heh nie wiem jak to napisac. W kazdym razie bylo to opisane na przykladzie drzewka, ze owocuje ono wtedy gdy ma wilgotno, kiedy ma sucho nie dojrzewa. Interpretacja: tzn. dzien płodny mozesz poznac dopiero dzien później. TZN. Jeśli nie odczuwasz wilgoci, a odczuwalas dzien wczesniej to ten poprzedni dzien byl dniem najbardziej płodnym;) . No i nie jest to antykoncepcja tylko naturalna metoda planowania rodziny:)

Gość NieGrzecznaAga24
też o tym słyszalam ze jak sie chce to nie ma :) To ja jednak nie chcę;)

14-15 dnia zachodzisz w ciaze ale plemniki przezywaja do 6 dni wczesniej wiec czyli np, jezeli kochasz sie 10 dnia to mozliwe jest ze 14 dnia zajdziesz w ciaze:) conieco wiem na tematy wlasnie tych pbserwacji sluzu ale nie zwracam na to uwagi zbytnio , raczej bym nie ufala tej metodzie

Gość NieGrzecznaAga24
no jakos tak bylo. Ja w kazdym razie staram sie najbardziej natrafic na te najbardziej plodne;) Ale masz racje jest oolo 6 dni w jedna jak i w druga strone:)

Gość NieGrzecznaAga24
no narka ja tez juz ide:)n paaa

Gość dinozo
No i jak, jesteś w ciązy? bom ciekawa :)

Gość NieGrzecznaAga24
no to nie jestes w ciąży:)

moze tu mi ktos pomoze?:( wczoraj wieczorem poczulam sie strasznie dziwnie bylo mi niedobrze.brzuch mi wzdelo i czulam jak bym miala cos w srodku.przec cala noc czulam sie fatalnie az do dzis tyle ze juz nie czulam tego dziwnego uczucia w brzuchu.mam goraczke prawie 38 stopni.mdlosci zniknely ale goraczko pozostala do tego straszny katar.zastanawiam sie czy to zwykle przeziebienie,moze jakas wirusowka czy moze ciaza.kochalam sie z facetem bez zabazpieczenia ale bardzo uwazalismy i nie doszlo do wytrysku.czy ciaza jest mozliwa czy jestem zwyczajnie przewrazliwiona? pomozcie

a kto powiedzial ze ciaza jest z wytrysku? pzdaza sie ze plemnik przed wytryskiem nawet dostsje sie :D