Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___taka sobie___

nigdy nie miałam orgazmu z mężczyzną ...

Polecane posty

Gość ___taka sobie___

witajcie mam 24 lata, współżyję ze swoim mężczyzną gdzieś od pół roku ... niestety ani razu z nim nie doszłam ... dochodzę tylko sama ze sobą ... tracę nadzieję że kiedykolwiek będę miała ... może Was to śmieszyć ale dla mnie to naprawdę coś co sprawia że mam kompleks bo wydaje mi się że jemu też jest przykro że nie umie mi dogodzić :( :( :( poradzcie coś ... proszę o normalne odp jak ktoś ma zamiar coś głupiego napisać to niech się powstrzyma ...

Gość to jest normalne.
Pierwszy orgazm miałam dopiero po porodzie i wiele moich koleżanek też, dlatego nie zadręczaj się tak.

Gość ___taka sobie___
troszkę mnie pocieszyłaś ... dziękuję

matko... po porodzie. Tego w was nie rozumiem babury. Po co czekać bezczynnie, skoro można czegoś spróbować. Jednak radził bym porady poszukać u doktora, a nie na forum. Ah! I jak si ę będziesz starać dojść, to pewnie nie dojdziesz. Więc odpuść sobie zamartwianie się i zacznij się z nim kochać 3 razy na dzień. Bo znając szczęście to robicie to raz na tydzień, albo rzadziej, więc nic dziwnego, że facet Cie nie zna.

Gość babababababa
wiesz ja tez tk kiedys mialam, ale odkrylam ze w pozycji na jezdzca dochodze:) wyprobowaliscie wszystkie kombinacje?

Gość dka
ja też tylko na jeźdzca dochodze, chociaż myślalam że to tez niemożliwe :) troche sie namęczyliśmy z tym moim orgazmem bo sex sprawiał mi strasznie duzo przyjemności ale bez finału :)

Gość ___taka sobie___
heh nie kocham się po ciemku i pod kołdrą i tylko w celu rozmnażania więc to sobie pomińcie tak, wszyskie pozycje :( i choć na początku wcale o tym nie myślałam nie dochodziłam mimo to ...

Gość smako-łyk
to go naucz i pokaż mu jak robisz to sama....

Gość najważniejsza rada
Tylko nie zacznij udawać orgazmu, żeby zrobić partnerowi przyjemność!!! Nie ma nic głupszego. A tak na marginesie; Słyszałam kiedyś wypowiedź lekarza, że niektóre dziewczyny muszą przestać się masturbować aby osiągnąć orgazm z partnerem. Szczególnie te, które robią to silnym strumieniem prysznica, mogą mieć problem z dochodzeniem normalnie (silne bodźce itd). Spróbuj może zrobić sobie przerwę w dogadzaniu sobie samej :)

Gość ___taka sobie___
heh udawać nie zamierzam , mówie mu wprost że nie dochodzę może i powinnam przestać sie sama myziać ale nie wiem czy to coś da ... może ja nigdy nie będę miała? :(

Gość wiecznie_pytajacy
nie mysl o tym aby dojsc, to pomaga. niech przed sexem piesci cie tam palcami. sex trwa dlugo czy to chwilka?

Gość larisaaaaa
Spróbuj to zrobić z innym wtedy się przekonasz czy to Twoja czy jego wina.

Gość ___taka sobie___
tak, jak robi minetke też nie dochodzę ... nie myśle o tym by dojść :( heh z innym ... no nie wiem czy to dobry pomysł :(

Gość tarki007interia.pl
hehe - umów się ze mną to będziesz miała ;P

Gość wulc
to spróbuj z dziką świnią może wtedy będziesz miała orgazm

skoro sama dochodzisz to może powiedz mu jak ma to zrobić znasz lepiej swoje ciało