Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dka

ciąża przy tabletkach

Polecane posty

Gość dka

dziewczyny jestem na 3.opakowaniu tabletek antykoncepcyjnych i chyba zaczynam schizować. niby dostalam okres w 7dniowej przerwie ale mam zawroty głowy(to moze byc spowodowane delikatna anemią), zgage, teraz zaczeło mnie mdlić. Zdarza mi sie że jedzenie poprostu mi wraca i czuje je w gardle ale nie wymiotuje. co o tym sądzicie?

Hej! Ja przy pierwszym dziecku biorąc tabletki \"zaskoczyłam\"-a brałam je rok. Kubuś obecnie ma skończone dwa latka,a ja w piąęk miałam \"okres\" przez jeden dzień... Mam obolałe piersi i wilczy apetyt... musze zaznaczyć też,że biorąc oatatnio yasminelle zmuszona byłam brać antybiotyk... Zastanawiam się czy teraz jestem znów w ciązy jak nosiłam pod serduchem Kubusia to miałam straszne zawroty głowy i napady głodu

Wiesz,to może być w ogóle reakcja organizmu na tabletki. Przeczytaj ulotkę albo zadzwoń do swojego ginekologa.Pozdrawiam

Gość dka
kurde własnie mi ni nie bylo przez te 3opakowania, doperio ostatnio jakoś tak i może stąd ta schiza. myśle że może sie nakręcam a z drugiej strony moge byc tym 0,5% ;)

Gość dka
a tabletki brałaś regularnie? nic nie zakłóciło ich działania?