Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula005

piersi a wlasciwie ich brak /

Polecane posty

czesc dziewczyny ;) chcialam was zapytac czy sadzicie ze jesli mam 15 lat i wlasciwie nie mam piersi [baaaaaaaaaardzo znikome]] to czy jest szansa ze jeszcze mi urosna???!!! prosze o wsparcieee.

Gość potrzebne jest slowo
Tak a jek nie urosna to moze operacja

Gość fggxsf
oczywiście że Ci urosną, mi zaczęły rosnąć jak byłam w Twoim wieku, tzn wtedy cokolwiek tam sie mikroskopijnego pojawiło :P

wlasnie chodzi o to,ze nie jestem zainteresowana operacja. nie chce byc jakas sztuczna panienka ;.//

Gość fggxsf
60dd, e/65d w zależności od rodzaju stanika tzn 70 pod biustem i 84 w biuście mam, bo większości rozmiar wydaje się z takimi literkami jakiś wielki a to normalny mały rozmiar :P

Gość fggxsf
w tym wieku to niektórym dopiero rośnie, jeszcze masz kilka lat gdy będzie Ci rósł biust, tylko nie odchudzaj się bo to ma zły wpływ na piersi a jaki biust ma Twoja mama, babcie? siostra jeśli masz ją??

Gość fggxsf
miało być dopiero zaczyna rosnąć...

no tak wszystkie [ mama,siostra ] cos sie kreca kolo B ale takiego dosyc sporego B bym powiedziala.

Gość kas7pn
Moge cie wziac bez biustu-chcesz? :)

Gość fggxsf
nie ma czegoś takiego jak sama miseczka o rozmiarze stanika stanowi obwód pod biustem i obwód w biuście, 65B 75B czy 90B to będą zupełnie inne miseczki ;p większość kobiet nosi źle dobrany stanik, który tylko powoduje że piersi robią się mniejsze, takie plackowate (zwłaszcza po push up) jeśli one mają troszkę większe rozmiary Ty najprawdopodobniej też taki będziesz miała choć nikt nie da Ci gwarancji

no tak ale nie znam dokladnych rozmiarow ich ;pp no nic pozostaje mi tylko wierzyc ze mi urosna jeszcze ;]

Gość fggxsf
masz dopiero 15 lat, nie masz co się przejmować :P ja swój rozmiar uzyskałam dopiero po 20 roku życia :P

kas7pn: dziekuje bardzo za propozycje ale mam kogos ktos nawet z moim nie wielkim "biuscikiem" ma na mnie ochote i mnie "bierze":DD moze innym razem skorzystam xd

Gość ja mam mniejsze i żyję