paula005 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 mam pytanie czy jesli kilkanascie godzin po stosunku zauwazylam minimalne losci krwi podczas oddawania moczu to czy to cos oznacza??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dadanda Napisano Wrzesień 30, 2008 o dzizus :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula005 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 dadanda : nie wiem co oznacza ta twoja wypowiedz za bardzo xd byc moze zadaje glupie pytanie ale naprawde mam pewne obawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula005 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 prosze powiedzcie cos na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dadanda Napisano Wrzesień 30, 2008 mam nadzieje, ze masz mniej niz 15 lat, wtedy twoje pytanie mozna nieco usprawiedliwic, chociaz seksu w tym wieku to nie za bardzo :/ Otóz- nie, krew nie zwiastuje ciazy, to okres jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula005 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 nie rob ze mnie takiej idiotki. po pierwsze dopiero skonczyl mi sie okres a po drugie to byla naprawde minimalna ilosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dka Napisano Wrzesień 30, 2008 dadanda chyba sama nie iwesz co mówisz. słuchaj mnie tez sie to ostatnio przytrafił, wyczytałam że może to z powodu zbyt ostrego stosunku, może to jakas torbiel czy coś takiego. jeśli to sie jeszcze powtórzy to zgłoś się koniecznie do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dadanda Napisano Wrzesień 30, 2008 no niestety, ale Twoje pytanie jest nieco idiotyczne :/ idz do ginekologa niech Ci wszystko wyjasni, moze masz nadzerke, moze cos innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula005 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 moglas sie po prostu w takim razie powstrzymac od komentowania. ale dziekuje za rytyke. nigdy jej za wiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dadanda Napisano Wrzesień 30, 2008 dka, wiem co mowie. Ironizuje- bo mnie pytanie zabilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dka Napisano Wrzesień 30, 2008 ja też bylam przerażona gdy zobaczyłam tą krew, ale sluchaj oznak ciąży nie ma pare godz po stosunku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula005 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 dka : dziekuje ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula005 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 uciekam do lozeczka ;] dobranoc ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dka Napisano Wrzesień 30, 2008 więc zwracam honor, poprzez same literki ironię czasem trudno wyczuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach