Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość western

Duuuzy problem pomocy !!! Temat naglacy !!!

Polecane posty

Gość western

ei ei laski mam mega problem. Podobniez jak komputery 8 bitowe oraz jak wiekszosc facetow,moja gama barw ogranicza sie do podstawowych 16 kolorow :D Tak wiec mam pytanie. Czy bezowy krawat - w pasy ukosne + koszula w rzadką bezowa krate pasuje do czarnego gladkiego garnituru? :D Mam dzisiaj mega wazne spotkanie i nie chcial bym wygladac jak idiota. Jesli nie pasuje to polece szybko kupic biala klasyke :D

Gość Dorotka Pychotka
'Mam dzisiaj mega wazne spotkanie i nie chcial bym wygladac jak idiota' i tak bedziesz :P

Gość wpuszczona w maliny
do koszuli we wzór lepszy bedzie jednobarwny krawat i tak samo na odwrót do gładkiej koszuli krawat we wzoy tak myślę

Gość ja to akurat pod wzgledem
kolorow jestem bardziej meska od niejednego faceta, wiec nie pomoge... Ale zastanawiam sie czy paski pasuja do kraty ;) A nie mozesz sie ubrac i sam zobaczyc? :D Bez sensu sie takimi drobiazgami przejmowac - jutro i tak nikt pamietac nie bedzie :P

Gość after 8
nie, pasy w zadnym przypadku nie laczy sie z krata. a jezeli jest to bardzo wazne spotkanie to lepiej ubierz jednolita gladka koszule i krawat w pasy.

niestety nie to zestawienie kolorów .....pędz do sklepu po biala ewentualnie błękitna koszule i krawat.

Gość Dorotka Pychotka
i dresy w pasy tez zarzuc :P

Gość western
pychotka czy zechciala bys rozwinac swoja niebanalna mysl gdyz chcial bym miec pelen poglad,a nadal mam watpliwosci czy jestes: a. po prostu glupia b. bardzo glupia c. bezdennie glupia. Reszcie Pan dziekuje bardzo za konstruktywna porade uratowalyscie mnie od kompromitacji :D Dziekuje milego dnia. p.s. po wypowiedzi dorotki temat do skasowania :)