Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien Gość

Chcę rzucić dziewczynę, bo wydaje mi się, że ma za szeroką cipkę

Polecane posty

Gość gosciu moj kolega tez mial tak
i problem z dziewczyna a ma naprawde duzego:P i po prostu przy stosunku wkladal paluszka do jej cipki i bylo ok, moze i Ty sprobujesz?

Gość Jimbo
Proponuje pozycje w ktorej partnerka zapiera sie stopami o twoj splot piersiowy. Zawsze kiedy kocham sie tak z moja dziewczyna to szybciej dochodze bo jest ciasniej. W prawdzie nie mam takiego problemu jak ty ale czasami jak robimy to po pijaku to stosunek trwa naprawde dlugo i w tedy stosuje ta pozycje zeby przyspieszyc wytrysk.

Gość hhhhhhhhhhhhhh
czekaj jesteś jej pierwszym? a ile jesteście razem i od jak dawna sie kochacie? bo to zaskakujące że po dwa razy dochodzi...

Gość dobry njus.
moze tak po prostu masz mama kolezanke ktora miala chlopaka, ktory nigdy nie doszedl podczas stosunku z nia potrafili sie kochac 2 godziny ona miala ze 2 orgazmy a on nic dodam, ze mial naprawde duzego, bo mowial, ze sie lekko przerazila jak go zobaczyla /dokladnie nie wiem w cm wiec mnie nie pytac/ mowil jej ze juz mu sie to zdarzylo z inna dziewczyna

Gość efffka................
ja mysle ze zbyt wiele podczas stosunku myslisz o tym czy ci sie uda czy skonczysz czy nie a za malo sie wczowasz. jak przestaniesz myslec tylko o sobie i o tym zeby sie sp....c to moze sie wreszcie cos zmieni. a osobiscie wspolczuje twojej dziewczynie bo ja nie chcialabym cie wiecej znac. straszny pustak z ciebie

Gość jejq
a może za długa gra wstępna nie pomyslales o tym chlopcze??

Gość deded
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ładuj w dupala i bedzie ciasna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zalamka. a ty niby jestes prefekcyjny!!!! moze kiedys trafisz na laske co rzuci cie bo bedziesz mial za malego dla niej:P

Gość fish_dick
wal ją w dupe i tyle":D

Gość alibenakiba
współczuje Ci. Seks jest bardzo ważny i kiedyś się i tak może to źle skończyć,pojdz do psychologa,myśle ze to jest sprawa i problem w twojej głowie. I nie jestez pusty. Kazdy ma prawo czuc sie dobrze w loozku a nie zle!!!

Gość jest jeszcze mozliwość
zbyt długo jechałeś na ręcznym.. żadna kobieta nie jest taka ciasna jak własna ręka...

Gość chudzielec_wysoki
dokladnie, kolega powyzej ma racje. jak jechales za dlugo na recznym to musisz miec naprawde silne doznania, zeby sie spuscic. dlatego proponuje ci anala - tam jest ciasniej. na pewno szybciej dojdziesz.

Gość mazur
no chyba jednak masz za malego bo ja mam ponad 20cm i dziewczyny sie pytalem to mowi ze jest w sam raz a spi tylko ze mna

Gość gość
Mysle ze jestes pedziem sprobuj z facetem niech zapakauje tobie do d**y a ty jemu zobacz jak fantastycznie ciasno i brazowego wuja bedziesz miec

Gość ała no rzeczywiście

racja z tą drugą dziurką. a jeśli tam też będzie luźno to zerknij w jej telefon i terminarz. Może tam znajdziesz odpowiedź

Gość Rozpruwacz

Cienko w spodniach oj cienko