Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwed

Komu krasnale domowe też plączą kable?

Polecane posty

Gość dqwed

Kiedyś ta nacja miała w zwyczaju złośliwie platać koniom ogony lub robić inne psoty. Teraz mam dowody że u mnie w domu pojawiły się i tworzą węzły z kabli elektrycznych, bardzo wymyślne zresztą i skomplikowane. Jednego dnia kable przy komputerze mam poukładane przykładnie a niepotrzebne odcinki zebrane i spięte a już następnego muszę rozsupływać węzły z kilku kabli niewiarygodnie powiązanych. W cuda nie wierzę. Sama kabli nie przekładam, ba, prawie nie dotykam, urządzeń nie przestawiam. To krasnale zatem, nie ma innego racjonalnego wyjaśnienia. Czy wystawienie na noc talerzyków z poczęstunkiem, jak to kiedyś radzono, rozwiąże problem (żeby nie powiedzieć... węzeł)?

Gość Dorotka Pychotka
🌻 :D🖐️

Gość werfrewf
Oj, trutkę? Obawiałabym się zemsty. Zresztą jeszcze jakieś inne stworzenie by się otruło a tego bym sobie nie wybaczyła.

Gość dqwed
To wyżej pisałam ja. To z kolei chochlik namieszał w pseudonimach...

Gość dqwed
Dwoje zwierząt domowych i nie wiem co jeszcze. Podobno myszy pojawiają się w blokach mieszkalnych, a i chomik czasem komuś ucieknie. No i te krasnale. A jak z tą fauną u was?

Ja mam problem tylko z krasnoludkami - bankomatkami. Które to podbieraja mi z konta drobne sumy. Zawsze się dziwie, dlaczego już mam tak mało na koncie ;)

Gość uszatka polarna

Musicie im zostawiać miseczkę mleka na parapecie. To powinno rozwiązać problemy. :)