Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shoreditch

czy to może być anemia?

Polecane posty

Gość shoreditch

w wakacje zaczęłam przyjmować tabletki antykonceypcyjne i przez całe pierwsze opakowanie oraz 7 dniową przerwę czyli ok miesiąca miałam okres i to dość obfity, na początku nawet bardzo. w każdym razie słyszałam, że od czegoś takiego można sie nabawić anemii? obecnie jestem bardzo blada i wszystko mnie męczy, tak jakby mi brakowało magnezu. dodam, że możliwe ze mam problemy z tarczycą aczkolwiek sie nie badalam (moj tata ma i do konca zycia musi przyjmowac leki).. często sie denerwuje takze to moze byc albo anemia albo tarczyca albo źle dobrane tabletki.. tylko ze chodzi o to, ze ostatnio jestem calkowicie pozbawiona witalnosci, jestem ciagle zmeczona, mam zawroty glowy i nie wiem co sie dzieje...

Gość wystrugaj sobie
rany, wystarczy zrobić badania krwi, pokazać je lekarzowi interniście

Gość shoreditch
wystrugaj sobie............ juz sie umowilam na wizyte do endorynologa oraz ginekologa ale chyba moge zapytac o to na forum, bo sa tu moze osoby doswiadczone, ktore mialy podobne obawy

Gość doświadczenie mówi mi
ze to wzasadzie moze być wszystko, najbardziej prawdopodobna jest anemia i własnie tarczyca, bez badań tego nie stwierdzisz. Dziwie się ze dopiero teraz kontaktujesz się z ginekologiem, plamienia przy pierwszym opakowaniu się zdarzaja ale absolutnie nie krwawienia!