Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ułłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaal

d e p r e s j a

Polecane posty

Gość ułłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaal

niektórych z nas dotknęła depresja..., prosze opiszcie jak sie czuliście, czy otoczenie widzialo co sie z wami dzieje, potrzebowaliscie pomocy? chcieliscie aby ktos to zauwazył? z gory dziekuje

moja ciocia ma depreche....i jest fatalnie...chciala skoczyć z 4 pietra ...mowiła ze wszytsko ja przytlaczało..ja sie znajdowała w jakimś tłumie lub siedziała cały dzien w domu to miała pogorszenie;O straszna choroba..człowiek nie wie co sie z nim dzieje

Gość osobisty jezus
deperesja dopadła mnie kiedy wyrzucili mnie ze studiów, nei mogłęm znaleźć pracy i do tego mam niepełnosprawnego brata, nadal nie moge wyjsc z depresji do konca , ale przynajmniej nie mam juz mysli samobójczych :) ale mam plany pewne na przysłosc i to mnie trzyma przy zyciu. przyjazn- nie wiem czy coś takiego istnije w dzisiejszychh czasach , aczkoliwke znalazło sie kilka osób z mojego otoczenia które podtrzymywały mnei na duchu

Gość już od paru lat mam
Próbowałem się zabić, ale niestety ciągle tu jestem. Chodziłem do kilku psychologów, ale nic to nie dało. Żyję po prostu z dnia na dzień i obmyślam dobry sposób na zabicie się.