Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora17

krew z moczem

Polecane posty

Gość chora17

witam wszystkich, mam okropny problem. Podczas oddawania moczu pojawila sie krew, czasami nawet skrzepy.Mocz czasami ma brazowe zabarwienie. Troche bola mnie okolice nerek ale tylko czasami. rozmawialam z mama i ona tez nie bardzo wie co to jest. Dodam takze ze co jakis czas mam nawracajace problemy z pecherzem moczowym:( Na jakimś poralu przeczytalam ze to moze byc rak i teraz strasznie sie boje... prosze o pomoc

Gość ffdsfsd
jaki rak???? szuruj do lekarza. to byc moze ostre zapelenie pecherza moczowego. kiedys mialam podobnie. odpowiednie leki wylecza twoj stan.

Gość jcufna
To nie my Ci pomożemy tylko lekarz. Biegiem do lekarza!!!! Poczytaj o brodawczaku pęcherza moczowego. :( Biegiem!!! Ale to już!!!

Oczekujesz od nas, żebyśmy via net, na podstawie 3 zdań Cię zdiagnozowali? Lecz sie na pęcherz, a potem na głowę!

Gość MirabeLka22
a czy nikt ci nie mówił ze istnieją tacy ludzie którzy się nazywają lekarze??

Gość tojatoja-toja
ja mialam tak przez 2 lata - kup sobie zurawine w tabletkach i jedz codzien, po 2 tabletki rano, wieczorem ipopoludniu - pomaga jak nic innego, mnie nie pomogl antybiotyk, furagin, urosept - to mozesz stoswac ewentualnie dodatkowo, ale zurawina jest the best - od roku nie mam problemow z pecherzem, a tez mialam krwiomocz i balam sie ze to rak:)ale nie byl...poprostu inaczej przechodzimy infekcje i przeziebienie drog moczowych:)

Gość chora17
wiem ze istnieja lekarze!! poprostu pytam czy ktos mial podobne problemy... na wizyte u lekarza musze poczekac z dobry tydzien.

Gość chora17
tojatoja-toja dziekuje ci bardzo uspokoilas mnie jeszce raz ci dziekuje

Gość MirabeLka22
ze co?? tydzień?? pojebało cię?? nie wiesz ze to moze byc stań zagrozenia zycia?? masz bardzo zaawansowaną infekcje, jezeli dojdzie do nerek to grozi to tym ze przestaną pracować. a ty sobie będziesz tydzień czekała. jezeli powiesz lekarce jaka jest sytuacja to napewno cię przyjmie. ja pierdziele co za tuman...:o

Gość chora17
no to trzeba bylo tak odrazu mowic!!! a nie na mnie krzyczec pojde do lekarza i dzieki chociaz na mnie krzyczysz