Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa buhuhuhu

co wpisać w cv jeżeli nigdy nie pracowałam?

Polecane posty

Gość aaa buhuhuhu

witam:) mam mały problem. szukam teraz pracy, che napisać CV ale za każdym razem gdy się za to biorę odechciewa mi się bo kompletnie nie wiem co mam zrobić jeżeli nigdy nie pracowałam. na wszystkich wzorach zawsze jest doświadczenie zawodowe. co napisać? czy tylko wykształcenie?

Gość sxbhofdhofdh
nie pomin rubryke doswiadczenie zawodowe

Gość frapp e
po prostu pomin punkt pt. dosiwadczenie

Gość aaa buhuhuhu
mam 33 lata i zawsze mnie mamusia utrzymywała :)

Gość dinozo
no wlasnie to jest beznadziejen, wszyscy pracodawcy chcą doświadczonych ludzi, a przecież gdzieś to doświadczenie trza zdobyć, nie? ja tez sie kurde igdzie nie nadaje bo wszyscy chca z doswiadczeniem a ja nigdzie nie pracowałam. Z wyątkime małych prakty w szkole.

Gość aaa buhuhuhu
dzięki:) to pominę:P lepiej nie będę zaczynać z moją wyobraźnią ;D a co myślicie o zarejestrowaniu się na: http://www.szybkopraca.pl :)

Gość sxbhofdhofdh
A ile masz lat?

Gość jolka_omnibuska.
mozesz dopisac o roznych rzeczach ktore robilas, np. praca w szkolnej gazetce, wolontariat, dzialanosc w organizacjach studenckich. wbrew pozorom jesli szukasz dobrej pracy to to sie naprawde liczy. ja pierwszej pracy szukalam tez nie majac zadnego doswiadczenia i wpisalam, ze np. 2 lata aktywnie dzialalam w organizacji studenckiej. na rozmowie zapytali co konkretnie tam robilam. jednym z projektow bylo zorganizowanie zajec na ferie dla dzieci z rodzin patalogogidznych, inny to zebranie pomocy i zrobie paczek na swieta dla dzieci z rodzin ubogich. i tu juz moglam sie popisac, ze np. zebralismy duzo roznych rzeczy, ze udalo mi sie rodzielic zadania (praca w zespole, komunikatywnosc) i ze cala akcja sie swietnie udala. pracowalam tez w hospicjum, krociutko bo psychicznie nie wytrzymalam ale pracodwaca widzial, ze umiem bezinteresownie pomagac innym co tez liczy.

Gość aaa buhuhuhu
19 latek:)

Wpisz te praktyki A do tego dodaj roznoszenie ulotek, udzielanie korepetycji (ale pomyśl z czego jesteś w miarę dobra), dorywczą pracę w knajpie czy przy zbiorze owoców. Coś co nie wymaga kwalifikacji, ale żeby było widać że jednak coś robiłaś. Nie popieram kłamania w cv, ale to akurat myślę ujdzie.

Gość aaa buhuhuhu
a dodać że raz przespałam się z 40-letnim facetem za 100 zł ? :)

Gość aaa buhuhuhu
heheh:D kiedyś zbierałam truskawki:P

Gość aaa buhuhuhu
dzięki za pomoc, myślę ze jakoś się z tym uporam:) a podszywasz widzę nie ugięty:D

Gość aaa buhuhuhu
to z truskawkami to bzdura - nie chańbię sie pracą na roli :P

Gość jolka_omnibuska.
wpisz co mozesz a jak zapytaja jaka firma to zawsze mozesz powiedziec, ze sklep/miejsce pracy zklikwidowali i juz nie istnieje ... warto by bylo wiedziec, jakie sklepy kiedys istnialy a teraz juz nie.