Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łuki

Blagam Pomozcie

Polecane posty

Gość Łuki

W dniach 28 -30 wrzesien u mojej dziewyny mial pojawic sie okres.28 dnia zaczely sie objawy jak za kazdym razem czyl isilny bol brzucha zmiany nastrojow.ale krwawienia nie widac.Do tej pory bol brzucha trwal podaczsa krwawienai a teraz nie ma nic;/11 dnia jej cyklu uprawialismy petting. Moja dziewczyna jest dziewica i watpie zeby byal to ciaza poniewaz wytrysk odbyl sie poza pochwa.Mam juz rozne schizy ze moze to byc jednak ciaza;/;/Blagam pomozcie:9 co to mzoe byc??:(

musial bys dojsc w niej. po prostu okres jej sie spoznia... a czesto jest tak ze im bardziej bedzie myslala ze jest w ciazy tym wieksze prawdopodobienstwo ze okres jeszcze bardziej sie spozni- przez stres, wyluzujcie. i proponuje najpierw sie doedukowac a potem zabrac sie za kochanie.

Gość hahahahahahahaha
zdradziła cię!!!!!!!!!!!!!!

a wogole to niech urzadzi sobie spacer do ginekologa, zarejestruje sie i powie ze chce tabletki antykoncepcyjne ( kosztuja roznie i roznie dzialaja na kobiety, cena nie ma nic wspolnego ze skutecznoscia oraz samopoczuciem) najtansze to 6.50:) i wogole po klopocie.

Gość california 22
to moze niech zrobi test , ale jezeli był to tylko petting to w ciazy nie jest

pamietajcie jednak, ze jezeli chłopak miał brudne palce od nasienia a poźniej bawił się jej pochwą to może byc prawdopodobieństwo, ze jest w ciązy. znam dwa przypadki gdzie dziewczyna kochala się, w sumie nie poszli an calego bo nie zostala przerwana blona, a laska i tak zaszla w ciaze. Blona dziewcza to cieniutka siateczka przez ktora wszystko "przemaka"