Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak się podłączyć

Problem z eMule v0.48a

Polecane posty

Słuchajcie! Może ktoś z was wie, jak się obsługuje eMula?? Ściągnęłam go, później wcisnęłam "Podłącz" [żółta błyskawica] i w opcji "Szukaj" wpisałam tytuł filmu [ i jeszcze w typie wpisałam Film, a w metodzie Serwer Globalny]. Ale kiedy biorę Start wyskakuje mi informacja: "Nie jesteś podłączony do serwera!" Nie wiem, jak się mam do tego podłączyć... :( A bardzo mi zależy na paru filmach, których niestety nie ma na Bearshere!) Dlatego, jeśli ktoś wie, co trzeba zrobić, to bardzo proszę o pomoc. Z góry serdecznie dziękuję. :)

Gość bla bla blaaaa
1. Klikasz na błyskawice 2. Pojawia się tam napis "anuluj" 3. czekasz aż ten napis zniknie, i gdy pojawi się "połączono" 4. Gotowe :)

a po jakim czasie ma sie to pojawić, bo ja czekam już bardzo długo, np parę godzin czasami i za żadnym razem mi się nie wyświetliło ... :(

Gość kubuś gęsty kubuś zdrowy...
wybierz kad, podlacz i serwer wybierz

Gość też tak miałam
Tylko, że ja się nie mogłam podłączyć bo żadnych dostępnych serwerów nie było, też nie wiem dlaczego i tak przez parę dni było aż zrezygnowałam ze ściągania

Gość bla bla blaaaa
Ściągnij najnowszą wersję emule 0,49b. Emule często świruje w ten sposób, już po prostu tak ma ;] Mam teraz najnowszą wersję i jest ok.

Gość też tak miałam
A skąd najlepiej?

W oknie z serwerami, po prawej stronie masz okienko \"Aktualizuj plik server.met\" Wklej tam ten link: http://www.gruk.org/server.met i kliknij \"Aktualizuj\". Potem ten: http://www.emule.shareosiol.com/maxi/server.met i \"Aktualizuj\". Posortuj sobie malejąco listę dostępnych serwerów wg kolumny \'użytkownicy\' i kliknij dwukrotnie na pierwszy. Jeśli się nie połączy, próbuj z następnym w kolejności.

Gość bla bla blaaaa
Jak juz zaistalujesz najnowszą wersję, zrób to Co napisal Wielbiciel a potem jeszcze sprawdż w ustawieniach (zakładka serwery) czy masz zaznaczone "aktualizuj listę serwerów podczas uruchamiania". Jeśłi nie to zaznacz to.

Gość powiedz po prostu jakich
filmow szukasz, emulem bedziesz sciagala "5 lat"