Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciatujest

mąż-gej

Polecane posty

Gość nemezis1111
SO MAteusz-bi moze ti mi pomozesz,otóż mój mąż traktuje mnie od ponad roku przedmiotowo(jestesmy 3 lata) Nie podniecają go moje piersi, nie robi mi MiNekI:) i chciałby zawsze robic to w pupe... jakies spostrzezenie?

Gość ciemnaaaa
taaak, dla autorki straszniejsze jest to ze maz byl z facetem niz to ze ja, byc moze zdradzil... niech zdradza, byle z kobieta, wtedy ok??? :O zenada, zdrada to zdrada!! zreszta, moze te zdejcia byly sprzed slubu i po juz nie zdradzal? jak zdradza to faktycznie, chamstwo i rozumiem ze koniec zwiazku, ale nie rozumiem tej rozpaczy ze z facetem, co za roznica?

Gość żona geja
ja się właśnie rozstaję...bo on w gruncie rzeczy woli chłopców...no cóż..."taki lajf"...tylko,że do decyzji o rozstaniu dojrzewałam 6 lat...najwidoczniej jestem wyjątkowo cierpliwa...jak czytam posty typu:a może jest bi? potraktuj to jak zwykłą zdradę...a jeszcze lepiej stwórz szczęśliwy trójkąt to chętnie bym autorowi(a nawet autorce) w gębę dała...wygłaszanie opinii na tematy,o których tylko wiadomo,że istnieją to skandal...żadne z Was nie zrozumie takiej kobiety,nie zrozumie tego,co po odkryciu prawdy dzieje się w ludzkiej głowie i nikt nie ma prawa do wygłaszania opinii w stylu:"ja bym zrobił/zrobiła to czy owo" - jeśli się czegoś nie przeżyje,nie wiadomo jakby się na to coś zareagowało...Kiedyś byłam jednakowoż mądra i na głupie i szczeniackie pytania koleżanek :"a wolałabyś,żeby Twój facet zdradził Cię z nią czy z nim?" bez zastanowienia odpowiadałam :"jasne,że z nim"...Gdyby się tak dało odszczekać...Nigdy tej walki nie wygrasz...żebyś się przysłowiowo posr**a...mozesz być piękna,mądra, brzydka , głupia,wyjątkowa bądź nijaka...Zaciśnie pasa na rok-puści...Następnego zaciśnie na pół-puści, a potem będzie popuszczał jak tylko znikniesz za rogiem-a Ty będziesz sobie z boku obserwowała jak mija Ci życie na modlitwie (nawet,jesli nie wierzysz),walce z wiatrakami,czekaniu,doszukiwaniu się i popadaniu w pewnego rodzaju obłęd...Ja się poddałam...nie chce mi się już zwyczajnie...mam dosć jego i swojego zachowania...mam dość życia w niepewności,braku decyzji,braku konsekwencji i homofobii,w którą sama się wpędziłam...Zgasłam i czas,by zaświecić na nowo...6 lat to kawał czasu ale pewnie dzięki temu rozstajemy się dziś w zgodzie i przyjaźni.Dużo się zadziało,dużo za dużo wiem,zbyt wiele przeżyłam...On się nie zmieni a ja kijem Wisły nie zawrócę.Właściwie wina niczyja...Jedyne o co mogę mieć pretensje to ślub-do niczego nie było to potrzebne. Ale to już wybaczone i nie ma o czym rozmawiać...W gruncie rzeczy to dobry człowiek mimo, że trochę zagubiony.Wiem też ,że jeszcze długo będę najważniejszą osobą w jego życiu...I zawsze będę pierwsza...I zawsze będę żoną-jedyną,jaką miał...Tylko,żeby to zrozumieć i zaakceptować musiało upłynąć wiele czasu i wiele łez...Serdecznie współczuję...

Provocation jak dla mnie. Prowokacja, bo jak czytam o zdjęciach w kopercie złożonych do szuflady w gabinecie zamykanym na klucz, to mam wrażenie, że ktoś się jakiejś "Fiorelli" za dużo naoglądał.

Gość żona geja
być może trudno w to uwierzyć ale ja znalazłam zapis "rozmowy" na wspólnym skype...a potem flirt na wspólnym gg...a w kompie tysiąc innych wskazówek...więc szuflada to przy tym pikuś-kłamstwo ma krótkie nogi a g***o zawsze wypłynie...i nawet jesli wątek to prowokacja-kiedyś któraś równie nieszczęśliwa tu zajrzy...i przynajmniej będzie świadoma,że nie jest jedyna w tym nieszczęściu...jak ja szukałam wsparcia w podobny sposób kilka lat temu,mój skowyt odbijał się pustym echem...Każdy tego typu post to link na google po wpisaniu hasła:"żona geja"...A wiosna idzie i będzie nas więcej...żałosne...

Gość a ja to sie nie dziwie
gejom.....te wasze narzekania na facetow,a to mi zrobil zle,nie wie jak ja lubie,za malo jest sexi,ma za malego i te pe,i te de.... moze wlasnie faceci wybieraja taka droge.....u nas jest prosciej i wiemy najlepiej jak lubimy...:Pi moze bedzie ich coraz wiecej..... ale nie martwcie sie laseczki,sa jeszcze tacy jak ja!!!!!!!!!!!!!!!! ja wole zeby bylo duzo mezow-gejow....:P:P:P

Gość z dwojga zlego ja tez
woalalbym, zeby maz mnie zdradzil z kobieta... Bo maz autorki to nie tylko ja zdradzil. Ale i oszukal. Oszukal co do orientacji sensualnej :O

Gość Malinnnka
Podstawa kazdego zwiazku jest rozmowa. Skoro nie potrafisz z nim o tym szczxerze porozmawiac, to bardzo wspolczuje. Zaden z was zwiazek i faktycznie lepiej sie rozstac. Gdybys jednak sie na rozmowe zdecydowala, to byc moze sie okaze, ze on jest by. Znam wiele par, ktore lubia uklady 2 + 1, i wtedy pieszcza sie kazdy z kazdym. Nie jest to nic nienormalnego. Ale ty sie pewnie o tym nie dowiesz, bo wilisz lykac prochy, niz sprawe wyjasnic. Dla mnie to dziwne.

Gość bratislava
to nie jest zadna prowokacja, moj maz byl biseksualista, spotykal sie potajemnie z mezczyznami w gejowskiej saunie. Dowiedzialam sie o tym rok po slubie. Wytrzymalam z ta swiadomoscia niecale 3 lata. Kochalam go i staralam sie na poczatku zaakceptowac jego \"innosc\". Z czasem stalam sie coraz bardziej podejrzliwa, zestresowana cala sytuacja. Rozwiodlam sie i nie zaluje tego. Z tego co wiem moj byly ma nowa kobiete.

Gość Orkanowiec
Glupia Ci-po, POROZMAWIAJ z NIM !! To że ma zdjęcia wcale nie znaczy że codziennie ładuje kabana w dupsko innemu facetowi lub że jego dupsko jest penetrowane. Jak sama zauważyłaś zależy Ci aby twój syn miał ojca. Rozwodząc się....nie będzie go miał. POROZMAWIAJ z Nim Pozdro dla głupich Ci-p

Gość A dlaczego...
albo prowokacja ze strony założycieli forum.. albo mąż chciał żeby się żona dowiedziała i specjalnie te zdjęcia tam zostawił....lepiej aby żona deszła niż on, bo wtedy są wyrzuty sumienia...

Gość Marleeeena
Nie rozumiem, jak mozna nie rozmawiac o tym z mezem? przeciez to nie tylko problem ewentualnej innej orientacji seksualnej, ale kwestia dziedziczenia takich cech przez dziecko, kwestia chorob...Przeciez to wszystko powinnas wyjasnic, a nie chowac glowe w piasek!!! Tchorz jestes i tyle. Jezeli nie chcesz zrobic tego ze wzgledu na siebie, to zrob to dla wlasnego dziecka. O trudnych sprawach powinno sie rozmawiac w zwiazku, a nie milczec!

Gość była żona geja
Witajcie w klubie. Podpisuję się obiema rękami i nogami pod postem żony geja. Niezaspokojone potrzeby seksualne i emocjonalne wcześniej czy później wypłyną. Kobiety, które związały się z kryptogejami nie mają szans na udane małżeństwo, chyba, że to męczennice. Ja byłam męczennicą prawie 10 lat. Kilka prób odejścia skończyło się fiaskiem, bo on tak bardzo nalegał na powrót. A ja głupia wierzyłam, że rodzinę da się ocalić. Po co nalegał na powrót? Chciał udowodnić swoje heteroseksualne miejsce w społeczeństwie, ale podświadomie sabotował relację i robił wszystko, żeby się nie udało. Nie wytrzymałam. Byłam oskarżana o jego rzekome choroby, winna jego impotencji, byłam okropną żoną, bo nie przyszywałam mu guzików, nie prasowałam koszul, nie gotowałam i ogólnie byłam życiowo niezaradna, pomimo tego, że mam dobrze prosperującą własną firmę, którą stworzyłam od zera praktycznie z niemowlęciem na jednym ramieniu i siatami zakupów na drugim. On był wiecznie zmęczony i spał, albo był na basenie lub siłowni. Dramat... Ale teraz jestem już po rozwodzie:)

Gość była partnerka geja
nie przyszywałaś mu guzików, o Ty niedobra kobieto ;) ja nie podawałam kawy w filiżankach,dlatego byłam nieodpowiednią kobietą dla niego ;p Przez półtorej roku unikał intymności, moje oczekiwania w tej sferze zycia były dla niego "zaburzoną nimfomanią klasyfikującą do leczenia". Bronił sie dzielnie, ani razu mi nie uległ, do dzisiaj nie wie jak wyglądam nago, mimo że 2 tygodnie spaliśmy w jednym łóżku. Teraz ma żonę "przykrywkę" odpowiednio wyselekcjonowaną. Ona mu się nie zbuntuje, pokazał otoczeniu że jest "normalny". Szkoda mi dziewczyny

Gość rastamanmowinie
nie rozumiem z czego tu afera :O:O jak kobiety sie ze sobą pieprzą prawie caly czas kiedy sa po paru głębszych.. dotykaja z kolezankami, całuja itp.. to wszystko wporzadku tak? ale jak juz facet tak zrobi (moze faktycznie jest bi..) TO JUZ KURWA BRZYDZISZ SIE NIM I WOGOLE? weź szmato wypierdalaj...

Gość prowokejszyn!!

Gość ale....
to nie chodzi tylko o to, że zdradza żonę, ale przede wszystkim o to, że właśnie żony nie chce i nie potrafi zadowolić. ot co

Gość interinka
witajcie. ja właśnie podjęłam decyzję o rozwodzie, mąż jest gejem. jest ciężko ale chciałam to zrobić bo życie w takim wydaniu to koszmar i dla mnie i dla męża

Gość fsdfsdfdgdfh
nie wiem jak mozna tego nie zauwazyc przed slubem, ze facet ma cos z psychiką, ze jest dewiantem, nie pojmuje tego

Gość Boje się o siebie
Słuchaj nie opowiadaj mi czegoś takiego ! Ja mam 13 lat a uprawiałam sex z 36 latkiem a jakiś 43 latek w moim temacie pyta się mnie : Czy chce z nim sex ?! To jak sobie pomyśle , że np ten 36 latek jest gejem to mi ciarki przechodzą !

Gość gość
Mój mąż wczoraj przeglądał stronę http://gaylove.pl/ to chyba oznacza, że jest gejem. Jestem załamana. Kazałam mu się wyprowadzić ale może powinnam mu dać szansę... mamy razem dwoje dzieci