Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciatujest

mąż-gej

Polecane posty

Gość karolciatujest

Witam!!! Chodzi o mojego męża. Dowiedziałam się ze jest gejem... ale wszystko po kolei... Jestesmy 5 lat po ślubie mamy dziecko... Mysłam ze jestesmy szczesliwi. Moj mąż ma gabinet który zamkniety jest na klucz kiedys zapomniał wziąść do pracy dokumentów i poprosił mnie żebym weszła do gabinetu i wyciągneła z szuflady te cholerne papiery. Mysłam że takie rzeczy zdarzaja sie tylko w filmach, w kopercie znalazłam zdjecia gdzie był na nich z mężczyzną całowali się, dotykali... Brzydze sie mojego męża, jeszcze mu nic nie powiedziałam chce zeby moj syn wychowywał sie w pełnej rodzinie, ale nie chce zeby miał ojca homoseksualiste. Po co się ze mna żenił? Mamy dziecko. Byłam u psychiatry dostałam tabletki na uspojonie żyje jak w amoku. Boże nikmu nie moge sie nawet zwierzyc ze swojego problemu. Spie z mężem w jednym łóżku ale mam ochote zwymiotowac jak mnie dotyka... Chce sie rozwiesc ale nie wiem czy to dobry pomysł co powiem kiedys swojemu synowi?? Twój ojciec Kochanie był gejem?? błagam doradzcie cos. Jestem zrozpaczona

Gość cxvcvc
Czemu gejem od razu? Moze jest bi?

Gość musisz mu o tym powiedziec kon
iecznie o tym wszytkim,bo inaczej sie wykonczysz

Gość karolciatujest
nie mozna tego potraktowac jako zdrady... Chciałabym cofnąc czas nie widziec tych zdjec, nie wiem nawet co sie potem ze mna działo zyłam jak w amoku

Gość karolciatujest
całował sie z facetem na tych zdjeciach dotykali sie. Boże po co ja za niego wychodziłam

jeśli jest bi, to zdrada, owszem innego kalibru z Twojego punktu widzenia ale zdrada... a jeśli mąż Ci obieca, że więcej tego nie zrobi? choć małe podobieństwo, aby to się nie powtórzyło

Gość karolciatujest
mam wrazenie ze to jest jakis glupi koszmar... Musze zebrac siły i wyprowadzic sie z domu z synkiem... Nie bede nawet rozmawiac z mezem bo na to nie ma zadnego wytłumaczenia bo co mi powie?? że te zdjecia były do sledztwa które prowadził?

Gość boje_się
Oglądałaś Lejdis?:)

Gość karolciatujest
własnie tez o tym pomysłam kto robił te zdjęcia... Na to nie mam uzasadnienia... pewnie ich kolega tez pedał

Gość karolciatujest
nie nie ogladałam a dlaczego pytasz?

Gość boje_się
Tam panna miała męża-geja;)

a moze to byly udawane zdjecia, i do czegos je potrzebowal on, badz jego kolega? w dzisiejszych czasach to sie wszystkiego mozna spodziewac :P przede wszystkim z nim pogadaj, rzuc mu w twarz te zdjecia no i trudno. juz lepiej zeby dziecko nie mialo ojca, jakby mialo miec ojca homoseksualiste (o ile).

Nawet jak się rozwiodą, to dziecko i tak będzie mieć ojca-homoseksualistę :P

Gość karolciatujest
Moze macie racje, chyba pogadam z nim jeszcze dzis akurat moj synek jest u baci nie chce zeby tego wszystkiego słuchal...

nie wiem, czy łapię, ale dla Ciebie straszniejsze jest to, że ojciec jest homoseksualistą, niż to, że zdradza i oszukuje matkę??

Gość didonka
czytam tę stronę, bo moja przyjaciółka ma zapewne podobny problem. wszyscy dookoła wiedzą, albo sie domyślają, tylko nie ona. On jest fatalnym mężem, choć przyzwoitym ojcem. Myślę, że trzeba więc te dwie rzeczy rozgraniczyć. Faceci mogą uświadomić sobie swoją orientację już w późniejszym wieku. Nie ma co się oszukiwać, że raczej trudno w takiej sytuacji marzyć o utrzymaniu związku z kobietą. Ale gdy jest/są dzieci dorośli powinni wypracować jakiś modus vivendi. Albo sie rozstać i niech każde wiedzie swoje życie prywatne na swój sposób, niemniej wspólnie opiekować sie dziećmi, bo miłość do nich nie ma nic wspólnego z orientacją seksualną. Albo dogadać sie na życie w pewnym "układzie". Takie pary istniały zawsze np. Iwaszkiewicz i jego żona... I wcale nie muszą to być dużo gorsze rodziny niz te heteroseksualne. Myślę, że to jest kwestia dojrzałości i kultury. Kiedyś dzieci mogą to zrozumieć i zaakceptować. W wielu domach rodzice nie sypiają ze sobą i świat się nie wali z tego powodu. Ważne by odnosili sie do siebie z szacunkiem i taki przekaz dali dzieciom. Kultura i wzajemny szacunek to najlepszy sposób na życie w trudnych układach...

Cześć dziewczyny, Znalazłam ten stary temat i odswieżam, ponieważ założyłam forum dla osób które maja problem pt.: odkryta homo-orientacja małżonka (bo przecież panowie też mogą mieć żony les..) Adres forum to: www.homomalzonek.phorum.pl Jeśli Wy macie taki problem, lub znacie kogos kto ma ten problem, podajcie mu proszę ten adres. Dzięki :)

Gość nemezis1111
szczeżę Ci współczuję!!!!! Weszłam na Twój problem bo sama szukam odpowiedzi na temat mojego męza. Jescze nic nie jest pewne, właściwie to do południa nawet o tym nie myslałam ze tak moze być, ale po rozmiwe z ludzimy na kafe mam pewne wątpliwośći .. Musisz od niego odejsc, dziecku nie bedziesz mówic kim był tata, no bo i po co!!! To zadna zdrada, ON Cię oszukuje i zawsze bedzie ...

Gość Mateusz bi
Ja jestem bi i też mam żonę. Biseksualizm wcale nie jest tak rzadki i powinnaś o tym porozmawiać z mężem. Ja też miałem przygody z facetami jak seks, ale po ślubie już tego nie robiłem.

Gość jhg
pewnie juz nieaktualne te wasze rady :P

Gość nemezis1111
A Twoja zona o tym wiedziała ze jestes bi?