Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmarkana

Ratunku!!!

Polecane posty

Gość zasmarkana

dziewczyny ratujcie!! Jestem w 13 tc i makabrycznie sie zaziębiłam. :( Staram się nie brac lekow i leczę się herbatą z miodem i cytryną. syropem z cebuli i pomaga... ale mam katar GIGANT. nie mogę funkcjonować. non stop zrywa mnie na wymioty bo mi spływa do gardła. nie mogę spać, nie jem bo się duszę. :O nie mogę tego wdmuchać. napieprzają mnie zatoki bo to wszystko stoi. świra już dostaję. czy mogę ulżyć sobie Akatarem?

Gość maciejówka
do lekarza!!!! :/

Gość zasmarkana
ze przeziębieniem? nie mam ani gorączki, gardło bolało mnie jeden dzień ale pomogła herbata z miodem i cytryną... tylko ten katar został... morduje mnie... 3 noce już zarwałam bo jak się kładę to zaczyna mnie dusić...

Gość maciejówka
no ale skoro piszesz, ze nei wyrabiasz juz i ze chce ci sie wymiotowac, to niepowazna jestes :\ my ci nie pomozemy...

Moja droga.Tartum verde czy cos takiego(nazwy dokladnej nie pamietam)do ssania, na noc mleko z miodem i czosnkiem i pod kolderke.Mozesz brac tez rutinoscorbin.

No i tak jak dziewczyny ci doradzaja.Najlepiej isc do lekarza jestes we wczesnej ciazy to nie jest bezpieczny okres wiec lepiej nie ryzykuj.

Gość zasmarkana
Ludzie!!! Zdycham przez KATAR. On mnie dobija. Prócz niego nic mi nie dolega. A chce mi się wymiotować bo mi fluki spływają do gardła. :O Pytam czy mogę zastosować Akatar?

Gość PIGIiiiiiiii
poczytaj nco pisza w ulotce ..........czy to tak trudno

idz do apteki i tam sie dowiedz a nie pytaj na forum,ktos ci poradzi zle a potem do kogo pretensje beda do kafeterii?!

Nie bierz Akataru Najlepiej idz do do lekarza ja dzisiaj byłam mam straszny ból gardła i teraz katar przepisał mi antybiotyk bioparox, wydaje mi sie bedzie ok jest w spreyu i mozna go uzywac na gardło oraz do nosa super narazie mniej boli zobaczymy jutro

Gość zasmarkana
a NASIVIN? Ten dla malutkich dzieci? Nie mam jak iść do lekarza. :(

brałam tantum verde wczoraj ale mi nie pomógł wiec najlepiej idz do lekarza!!!

Gość Najlepszy Bioparox
Ja tez w pierwszym trymestrze ciąży się ostro zaziębiłam, i pomógł mi Bioparox, to antybiotyk w sprayu, ktory nie przenika do krwi i jest bezpieczny w ciąży. Do tego wit. C. Cytrynki!!! Bioparox jest na recepte.

ja polecam maść majerankową może Ci ulży, a na przeziębienie w ciąży czosnek w tabletkach.

Gość kamiluś
idz do lekarza w ciazy nie nalezy lekcewazyc nawet kataru...ja tak zrobilam i skonczylo sie na zapaleniu oskrzeli,,,na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo..pozdrawiam