Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujcie mnie

Chyba jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość ratujcie mnie

jakie sa oznaki ciazy? chodzi mi o te pierwsze. ostatnio kilka razy maz mial wytrysk w srodku to jest tak z 2-3 raz, okres mi sie spoznia ale pare dni temu mialam takie bole piersi i zrobilam sie cala czerwona wiec myslalam ze okres idzie ale od tego czasu minely 3 dni i okresu nadal nie ma, zawsze mam regularny, w sobote w nocy nagle zrobilo mi ise bardzo goraco, bylo mi nie dobrze tak ze musiam wymiiotowac, ciagle chce mi sie sikac i mam dziwnbe parcie na pecherz co to moze byc?

A jak my mamy cie uratowac bo nie bardzo wiem?najlepiej jest udac sie do apteki po test ciazowy i sprawa sie wyjasni!

Gość ratujcie mnie
to tylko taki nick. do apteki nie pojde bo nie jestem w polsce a nie wiem jak niemeickie testy sie obsluguje, w czwartek jade do polski to kupie, ale po jakim czasie taki test juz cos wykarze?

Gość ratujcie mnie
aha jeszcze dodam ze przedwczoraj wydzielna z pochwy byla taka jakby lekko zarozowiona wiec myslalam ze to okres ale wczoraj i dzis juz taka sama nie wiem co mam myslec cholera!

mysle ze jestes w ciązy mialam takie same objawy ale jak tu mówią moje przedmówczynie najlepiej zrobic test ciążowy

Gość ratujcie mnie
cholera ten test moge zrobic najwczesniej w czwartek a narazie musze 2 dni wytrzymac niestety i juz nie wiem co myslec jestem troche przeziebiona wiec nie wiem moze to dlatego tak z tym sikanie, al ten nacis na pecherz jest dziwny, biust mnie tez bolal jak na okres ateraz juz przestal a okresu cholera nie ma

Gość ratujcie mnie
a jakie dokaldnie byly wasze pierwsze objawy prosze napiszcie

Witaj, idz do apteki i powiedz, albo napisz na kartce aptekarce "SCHWANGERSCHAFTSTEST" (czyt. Szwanger-szafts-test) i bedzie po sprawie. Podejrzewam, ze robi sie tak samo jak u nas :) Ale nie wiem, bo nigdy nie robilam :)

Gość ratujcie mnie
oki dziekuje chyba pojde po ten test a co sie z nim robi? sory ale nigdy nie robilam takiego testu jeszcze?

na taki test się sika :D zresztą ulotka nie gryzie przeczytasz i już będziesz wiedziała. co do objawów to u mnie jednym z pierwszych było częste sikanie i mdłości (jeszcze przed terminem miesiączki), potem brak miesiączki. jeszcze później wymioty, senność, złe samopoczucie.

Robi sie go rano z porannego moczu. Oddajesz mocz do czystego pojemniczka. W tescie jest taka pipetka. Nabierasz nia troche moczu i zakrapiasz pole testowe. (2 - 3 krople) i pozniej chwilke czekasz na wynik. :) 2 krechy - ciąza :) Powodzenia. Odezwij sie jutro. Jak bedziesz miala jakies pytania, to sie odezwij :)

KILKA KROPEL NAJLEPIEJ PORANNEGO MOCZU W OTWOREK I PO PARU MINUTACH CZYTASZ WYNIK W OKIENKU 2 KRESKI CIĄŻA 1 KRESKA BRAK CIĄŻY