Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzi.......................dzia

Czy mozliwa jest w tym wypadku ciąża??

Polecane posty

kochałam sie z moim chłopakiem w ostatni dzien okresu bez zabezpieczenia i on skonczyl we mnie dobre 5 razy.... na nastepny dzien tez ale juz raz. potem tydzien po tym rowniez kochalismy sie bez zabezpieczenia i skonczyl we mnie ale bardzo malutko... no i pozniej juz kochalismy sie tez bez zabezpieczenia ale wyciągał przed wytryskiem. Okres powinnam mieć góra 3 października. Od wczoraj bolą mnie piersi, oraz troszke czasami pobolewa podbrzusze... takie przedmiesiaczkowe objawy...jak yslcie czy mogę byc w ciąży?? szczerze to nie chcę...

Gość tralalllalalala
:| a ile masz lat??

16 ale co to ma do rzeczy??? nie chce tutaj czytać jechanki na mnie!!

boisz się? to po co sie peiprzysz bez zabezpieczenia? Boj się teraz jak ześ głupia. Ponoć do 2 dni po okresie nie ma szans na ciążę a ja znam dziewczynę która zaszla w ciąże kochając sie ze swoim mężem w 2 dzien po okresie. 16 lat to Ty sie za ksiązki weź dziewczyno bo widac ze pojęcia o sexie nei macie a napewno o zabezpieczeniach i konsekwwencjach.... Boże co z tą młodzieza sie dzieje....

Gość idziecie na całosc
bez z abezpieczenia masz 16 lat i pytasz się teraz czy jestes w ciazy ? :O dziecko , propnuje wziąc do ręki ksiązkę z biologii i pocxytac coś na ten temat czy Ty w ogole wiesz cos o antykoncepcji ?

joj, znów pojazdy, jak ja to kocham ;) dziewczyna się nie pyta, czy może się kochać w wieku 16 lat, tylko czy jest w ciąży. Nie sądzicie ze wiek to indywidualna sprawa? Jasne że możesz być w ciąży. Zawsze jak się kochasz bez zabezpieczenia możesz być... i to jeszcze tydzien po okresie. My to Ci raczej nie pomożemy. Poczekaj na okres, zrób test :) pzdr :)

Gość xxxxxxxxxxxx9
o jeny ale odwaga gratuluje to ja mam ponad 30 i srałam w gacie zeby nie byc w ciazy gdy pekła prezerwatywa podziwiam podziwiam

Gość xxxxxxxxxxxx9
poprostu brak odpowiedzialnosci

bo moj chłopak nie uznaje prezerwatyw a ja tabletek nie biore bo to świnstwo i nie chce w tym wieku psuc organizmu

Gość xxxxxxxxxxxx9
więc czekaj na miesiaczke a jak nie to proponuje test po około 14 dniach od ostatniego stosunku ryzyko jest zawsze a tydzien po okresie to raczej dni płodne aczkolwiek nigdy nic nie wiadomo

ale przeciez mam objawy przedmiesiaczkowe w dobrym czasie po drugie moja kolezanka kiedys w srodek dni plodnych sie kochała bez niczego i z koncem w srodku i nie zaszła, ja wiem ze kazdy organizm jest inny ale... no jakos mnie te 2 argumenty trzymają w spokoju

no to troche sie nie dogadaliscie, ale kochanie się w bez zadnego zabezpieczenia i to ejszcze kiedy nie jestes w zaden sposob ustatkowana materialnie nie jest zbyt odpowiedzialne. Będziesz za co miala utrzymac dziecko...?

Gość taomea
jeśli tydzien po okresie tzn po jego skonczeniu to na moje oko dni płodne są a nawet owulacja więc jak wytrysk miał w tobie to ciąża jest prawdobodobna , bo podczas okresu to chyba nie zajdziesz w ciąże , poczekaj zrób test albo do lekarza idz

nie mam krótkich cykli mam 30 dniowe

Gość a A B
MOżLIWA. A TY JESTES GłUPIA

gadasz jak ta dziewczynka z rozmow w toku. Mam 15 lat jestem w ciązy kochałam się bez zabezpieczenia bo on nie lubi prezerwatyw no to co ona miała biedna zrobić przecież musiało byc facetowi miło! przepraszam... chłopczykowi. ŻAL!!!!!! mogę uczyć wychowania do życia w rodzinie i chyba czas to zrobić bo ta edukacja w szkołach jest przerażająca!

Gość ewcia2111j
witam, biore tabletki antykoncepcyjne diane 35! kochałam sie z moim chlopakiem bez prezerwatywy i bez konczenia wemnie. byl to okres kiedy mialam przerwe 7 dni czyli tabletke skonczylam brac w niedziele i w kolejna mialam wziasc a kochalismy sie w poniedzialek. czyli dopiero wezme je w ta niedziele, w tym czasie powinnam dostac miesiaczke, nie wiem czy to sa dni plodne czy nie, czy mozna zajsc w ciaze biorac tabletki i kochac sie bez prezerwatywy ale nie konczyc w srodku?

Gość pomocnadloni
jak bralas regularnie tabletki to jestes zabezpieczona caly czas, rowniez w czasie przerwy. najwaniejsze zebys nie spoznila sie z pierwsza tabletka z kolejnego opakowania. jak bierzeesz tabsy to twoj chlopak moze spokojnie konczyc w srodku. tylko musisz pamietac zeby nie spoznic sie wiecej niz 12h z tabletka i zabezpieczas sie dodatkowo jesli wystapily wymioty/biegunka w czasie 4h od przyjecia tabl lub jesli bierzesz antybiotyki. i gratuluje odpowiedzialnego podejscia bo autorka tematu to chyba skonczona kretynka. az zal czytac, czy was na biologii teraz nie ucza skad sie biora dzieci?? tak, zrob chlopakowi dobrze bez zabezpieczenia a on ci zrobi dzidzie haha

Gość ewcia2111j
dziekuje, wlasnie sie troszke obawialam, nie mam nigdy zawrotow po tabsach ani wymiotow i raczej sie niespozniam biore zawsze o 20.00 czasem kilka minut w jedna albo w druga str. zawsze sie jeszcze zabezpieczamy gumka, ale postaowilismy bez i jakies takie dziwne obawy mamy, jeszcze chyba nie dojrzelismy do tego zeby on zakonczyl wemnie, a on ma 24 lata a ja 22. no nic to bede czekac spokojnie na krwawienie hehe. dziekuje za szybka odpowiedz. pozdrawiam:)

Gość pomocnadloni
oczywiście musicie się sami do tego przekonać:) ale dodam, że biorę tabsy od 2,5 roku (na początku była to Diane ze względu na trądzik, teraz Cilest), mój chłopak zawsze kończy we mnie i mamusią na szczęście nie jestem.

Gość pomocnadloni
aha też mam 22 lata, pozdrawiam:)

Gość ewcia2111j
a to spoko, a jak naprzyklad jest z dniemi płodnymi? wtedy tez konczy w tobie?? czy jakos sie zabezpieczacie gumka? bo ja kurcze to nie wiem czy mialam dni plodne a jesli nawet to jest prawdopodobienstwo zajscia biorac tabsy? chyba niee?! jak sadzisz? :) pozdrawiam :)

ewcia2111j podczas brania tabletek nie ma dni płodnych. Teoretycznie chociaż są przypadki, że kobiety wpadają biorąc regularnie tabletki ale na to wiąże się dużo czynników np choroba A co do autorki to uważam, ze to prowokacja

Gość nadkaaaaa
tak. możesz być. moja koleżanka uprawiała seks w ostatni dzień okresu i aktualnie jest w 3 miesiącu:)

Gość ewcia2111j
witam, z tym że ja jestem przed okresem, biore do tego regularnie tabletki, i moj chlopak nie skonczyl wemnie....i nie mam dni plodnych bo sie zaczna dopiero w pierwszy dzien cyklu. pozdrawiam a wiem ze mozna zajsc w okres to jest bardzo prawdopodobne.

Gość Fajna zabawa
chłopak nie lubi prezerwatyw, a dla dziewczyny antykoncepcja to świństwa... ok to płodzić dzieciaki jak króliki i nie zadawać durnych pytań na forum!

Gość pomocnadloni
Ewcia jak bierzesz tabletki to nie masz w ogole dni płodnych, tak jak napisala Klaudynka. Twoj chlopak moze konczyc w Tobie zarowno kiedy bierzesz pigulki, jak i w czasie przerwy. Oczywiście nigdy nie masz 100% szans że nie zajdziesz, ale przy regularnym braniu prawdopodobieństwo zajścia jest bardzo bardzo małe. Poczytaj sobie w necie, co może obniżyć działanie tabletek. Odpowiedź Nadii dot pewnie pytania autorki tematu. Jeśli to nie prowokacja to jej logika jest genialna - za młoda na antykoncepcję, ale na seks już nie;)

Gość ewcia2111j
no autorka zamloda zdecydowanie:) i wogule nie odpowiedzialna, ciekawe ile ten jej chlopak ma lat bo jak skonczyl 18 to jest zdecydowanie karalne;/;/ no a ja to wogule jak sie kocham z moim chlopakiem to oprucz tego ze biore ta diane to on jeszcze prezerwatywe zaklada , no ale jakos tak wyszlo ze nie mielismy, ani sie o tym nie pomyslalo:) no i bez sprobowalismy, kurcze szok zupelnie inaczej no ale jeszcze nie znamy takiego uczucia jak by dostał orgazm wemnie:) wole az tak nie ryzykowac, kurcze zwlaszcza ze pisza niezbyt dobre opinie o diana 35! dziekuje i pozdrawiam wszystkich:)