Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiula25

DIETKI DLA KOBIETKI PO 25-TYM ROKU ZYCIA

Polecane posty

WITAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH :) OD JUTRA ZACZYNAMY DIETE KAPUSCIANA .SLYSZALAM I CZYTALAM DUZO NA TEN TEMAT I MAM TROSZECZKE MIESZANE UCZUCIA,ALE ZARYZYKUJE I SPROBUJE....ZOBACZYMY EFEKTY PO TYGODNIU :))

Gość ewcia_223
witam co prawada mam juz 23 lata- ale tez od jutra startuje z kapusciana? a jak robis zta zupke.> bo nie ktorzy kupuja zupe prezydencka i dodaja pomidory hmn sama nie wiem

hej ewcia ;) tradycyjnie z przepisu,czyli: -glowka kapusty, -6 cebul+szczypiorek, -6-12 pomidorow (ja urzyje 10:)), -2 papryki zielone, -peczek selera naciowego, -przyprawy:swieza natka pietruchy,pieprz i odrobina curry. aha i tylko woda (2litry dziennie).z rana tylko kawa czarna bez cukru :). i to wszystko gotowac przez poltorej do dwoch godzin.pozniej z ognia do ostygniecia ,poporcjowac w foliowe torebeczki do zamrozenia:) i tyle pozniej jesc i czekac na efekt :)) zycze nieugietosci i samozaparcia :)

Gość ewcia_223
a mowia ze prezydencka hortexu to to samo tylko dodac pomidory/?jal sadzis?

ja jestem takiego zdania,ze nie warto ryzykowac (a szczegolnie jezeli chodzi o diete) i isc na latwizne,poniewaz pozniej zostaja tylko komentarze efek jo-jo itp,itd.:) jezeli chcesz sprobowac to nie bede ci odradzac,bo i tak zrobisz jak bedziesz chciala :). mam tylko nadzieje ,ze wytrzymamy z tym "experymentem" :)

Gość ewcia_223
witaj Jak ci idzie,? ja dzis kupie oridukty i jutro zaczynam.

WITAM :) WLASNIE ZUPKA SIE GOTUJE :),A JA TYM CZASEM SIE ZMIERZE :) I SIE ZWAZE:) WZROST:173 cm :) WAGA:65 cm :( BIUST:94 cm :( TALIA:82 cm :(( (no osa za mnie w talii......mam nadzieje ze bedzie:)) BIODRA:97 cm :( POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE I DO USLYSZONKA PO OBIEDZIE (napisze jak smakowalo :))

Gość ewcia_223
ok napisz jak smakowało i jak sie czujesz pozdrawiam

jak stosowalam to ulepszylam przepis. z pomidorami wychodzi kwasnia. ja w ogole zupe kapusciana lubie zjesc jako pierwsze danie. robie tak: pol malej kapusty, 2 cebule, 2 galazki selera naciowego, troche kalafiora, fasolka szpragowa. mysle ze tez dziala odchudzajaco jesli sie nic nic procz tego a papryke, pomidora i cebule mozna posiekac i zrobic salatke, ktora zje sie dla odmiany powiedzy talerzami zupki.

Gość wszechwiedzacy czesio
idzcie lepiej na fittness. po kazdej diecie wystepuje efekt jojo. PO KAZDEJ

WITAM,WITAM WLASNIE ZASIADLAM DO OBIADKU....I MUSZE PRZYZNAC,ZE TEN \"RARYTAS\" NIE JEST TAKI ZLY JAK SIE OBAWIALAM :)(TYLKO ODROBINKE PRZESADZILAM Z PIEPRZEM I PRZEWIDUJE,ZE DZISIAJ TO WYPIJE ZE 4 LITRY TEJ WODY :)). DROGA LADY TWOJE ZMIANY WPROWADZONE W DIETE WZBUDZAJA ZAINTERESOWANIE.NAPISZ MI JAK DLUGO STOSOWALAS DIETE I ILE SCHUDLAS? DROGI CZESIU DZIEKUJE ZA UDZIELENIE RADY,ALE CO DO EFEKTU JO-JO TO ALBO SIE NIE OCZYTALES NA TEN TEMAT,ALBO CHCESZ TU PRZED DZIEWCZYNAMI NIEZNACZNIE POMEDRKOWAC?:) DROGA EWCIU JAK TAM U CIEBIE?POSZLAS ZA CIOSEM I JESTES NA DIECIE?NAPISZ MI KONIECZNIE :) TYMCZASEM POZDRAWIAM WSZYSTKICH GORACO :)

Gość ewcia_223
witaj Od JUTRA JESTEM NA KAPUSCIANEJ I ZOBACZYMY JAK TO NAM POJDZIE MAM NADZIEJE ZE POJDZIE B.DOBRZE. TRZYMAJCIE SIE POZDRAWIAM

za pierwszym razem schudlam 9 kilo w dwa tygodnie, jadlam zupe wedle tego przepisu wlasnie plus kostka rosolowa. do tego w miedzyczasie podjadalam rozne warzywa i dodawalam do salatek nieco oliwy z oliwek. np. salatka taka pomidor, ogorek kiszony, cebula, oliwa, przyprawy (bez soli bo ogorekk wystarczajaco slony jest) pomidor, papryka, cebula, lyzka kukurydzy cykoria, pomidor, cebula na cieplo jadllam kalafiora albo brukselke albo brokula czy fasolke, bez zadnych dodatkow typu bulka tarta oczywiscie. no i teraz najgorsze, po diecie ekspresowo wrocilo mi 5 kilo, kolejne 4 juz w ciagu paru miesiecy. za drugim razem wytrzymalam tez dwa tygodnie ale zlecialo tylko 5 kilo ...

HEJKA LADY O KURCZE BLADE WLASNIE SIE TEGO OBAWIAM,ZE SZYBKO SCHUDNE ALE JESZCZE SZYBCIEJ PRZYTYJE.WLASNIE CZYTALAM ROZNE OPINIE NA TEMAT JO-JO...JEDNI PISZA,ZE PRZYTYLI A DRUDZY NIE :) (JA MAM NADZIEJE,ZE BEDZIE MI DANE NALEZEC DO TYCH DRUGICH HI HI :)).POZA TYM JA OPROCZ DIETY TEZ CWICZE W DOMU NA \"LEG MASTER\" (DAJE W KOSC I JEST REWELACYJNY ) POWIEM CI,ZE WIECZOR JEST NAJGORSZY....CZUJE PUSTKE W ZOLADKU I SLYSZE JAK MI KISZKI MARSZA GRAJA,ALE NIE DAM SIE SKUSIC. OKI DO USLYSZENIA JUTRO BO PRZEZ TE KRUCZENIE W BRZUCHU TO JUZ NAWET MYSLI WLASNYCH NIE SLYSZE HI HI

WITAM MOJE DROGIE:) DZIS JEST 2-GI DZIEN ZMAGAN MOICH :). CHIALAM ZAPISAC MOJE CM :) WZROST OCZYWISCIE SIE NIE ZMIENIL :) NA CALE SZCZESIE :)hi hi WAGA:TU MAM POWAZNY PROBLEM.......WAGA MI SIE ZEPSULA...KURDE !!!!!! BIUST:93 CM (NIBY TAK POKAZUJE,ALE JAKOS NIE CHCE MI SIE WIERZYC TAK PO PIERWSZYM DNIU I J UZ 1 CM???) TALIA:85 CM (TU MNIE MARTWIA TE CENTYMETRY BO SIE ZWIEKSZYLO ,ALE MOZE TAK MUSI BYC???) BIODRA:94 CM (BEZ ZMIAN) OGOLNIE WYNIKI NIE PODNASZA NA DUCHU ANI NIE MOTYWUJA DO DALSZEJ PRACY(ale jedno jest pocieszajace to dopiero 1 szy dzien), MIMO TO IDE W SAMOZAPARCIE I ZOBACZYMY CO BEDZIE SIE DZIALO DALEJ.

hejka :) dzis terzeci dzien :)))!!!!! czuje sie swietnie (fizycznie i psychicznie ) sa juz widoczne postepy :) waga:nadal nie wiem biust:92cm, talia:80 cm, biodra:93 cm !!!!! o by tak dalej :) !!!! pozdrawiam goraco