Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssalamandra

KU PRZESTRODZE!

Polecane posty

Gość ssssssalamandra

Opowiem Wam pewną historię,tak ku przestrodze. "Wracając z pracy jede z miasta X do miasta Y a stamtąd zazwyczaj ktoś mnie odbiera,bo do domu mam parę kilometrów a bezpośredniego połączenia busem lub autobusem brak.Jak już powiedziałam zazwyczaj ktoś mnie odbiera,jednak czasem bywa tak,że rodzice nie mogą,bo ich nie ma,albo coś im wypadnie,więc wtedy zostaje mi tlko pójście na tzw. stopa. Tego dnia właśnie ta było...Nikt po mnie nie mogł przyjechać,więc niechętnie poszłam na "stopa". Było wczesne popołudnie.Widno.Na drodze dużo samochodów.Zatrzymał się facet w średnim wieku - po 40-stce.Od razu spojrzałam na to czy ma obrączkę,bo wydawało mi się zawsze,że taki jest raczej normalny...Przeliczyłam się...Najpierw nasłuchałam się trochę świńskich tekstów,co wydało mi się podejrzane...Jakieś 3 kilometry od mojej miejscowości,koleś skręcił w leśną drogę i wjechał w głąb lasu...Zatrzymał się na jakiejś polanie.Nie zdążył zamknąć drzwi od środka.Uciekłam." To przytrafiło się mojej koleżance.Zadzwoniła do mnie prawie z płaczem,roztrzęsiona,przerażona. W jej przypadku skończyło się na strachu i ogromnym urazie.DLATEGO TEŻ DZIEWCZYNY UWAŻAJCIE!!W zasadzie nie tylko dziewczyny- dotyczy to wszystkich. NIGDY NIE WIADOMO NA JAKIEGO ŚWIRA SIĘ TRAFI!!] pozdrawiam

Gość ssssssalamandra
Chyba zbyt sie rozpisałam...pewnie i tak nikt tego nie przeczyta...No ale miałam taka wewnętrzna potrzebę,żeby ostrzec-poweidziec o tym o czym zapewne każdy normalny człowiek wie-ale łatwo zapomnieć i uśpic swoją czujność...

Gość Piotruś Ban koneser sztuki
W cholere, ale nudne :classic_cool: Powinnaś mi zapłacić za stracony czas na czytanie tego :o

Gość gsdgds
w ogóle debilizm zeby jeździć stopem...:O

Gość ssssssalamandra
Nikt Ci nie kazał tego czytać!Módl się,żeby to kiedyś się nie przytrafiło Twojej dziewczynie/żonie.