Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaa bezradna

POMOCY!! BRAK okresu 11 dni jak to możliwe? PROSZE O PORADE..

Polecane posty

Gość kamilkaaaaaa
ja nigdy nie miałam regularnego okresu, z reguły wahał się od 27 do 32-33 dni. a jednak kilka miesięcy nie miałam go przez 45 dni i strasznie zaczęłam się martwić i wogóle w wielkim stresie przez to żyłam, zwłaszcza że oczywiście seks i takie tam, stosunek przrywany hmmm miałam czego się bac. na szczęście wszystko już ok, okres dostałam w 45 dniu i od tego czasu mam go co 28 dni :) to jakieś 4 miesiące już, i mam nadzieję że już tak zostanie, to dla mnie naprawde dobre bo w sumie to sama potrafię to ustalić bo zawsze boli mnie brzuch w między czasie, doszłam do tego ze to w czasie jajeczkowania i co najlepsze, potem wszystko się zgadza :)

Gość mamtaksamojakty
mam dokladnie to samo. tydzien temu powinnam dostac okres, zawsze mialam regularnie. wspolzyc wspolzylam, ale zawsze z zabezpieczeniem. dni plodne wypadaly mi jakies 2/3 tygodnie temu jak dobrze licze, wiec gdyby wtedy zaszlo do zaplodnienia testy ciazowe powinny byc wiarygodne. zrobilam juz dwa, wynik negatywny. zaczynam sie coraz bardziej niepokoic, tym bardziej ze zauwazylam ze powiekszyly mi sie piersi. poza tym w pochwie wyczuwam jakąś GULKĘ rozmiarow hmm orzecha wloskiego (?). czytalam o roznych objawach ciazy, ale o czyms takim nigdzie nie wspomniano. czy macie pomysly co to moze byc?

Gość miśka753pq
hej dziewczyny. mam problem .. Współżyłam z chlopakiem bez zabezpieczenia, gdy zblizał mu sie wytrysk szybko go ze mnie wyciągnął i nie " spuścił sie do mnie ". jednak ja wtedy nie dostalam orgazmu, po krotkiej przerwie ( około 15 min ) dostałam ochoty i znowu to zrobilismy, tym razem wspolnie " doszlismy ''. czy moge byc w ciąży ? nie mam okresu 12 dni ..

Gość dd36
koniecznie zrób test ciążowy bo szansa na dzidzie jest duża

Gość sandra 93
Ratunku dziewczyny nie dostalam okresu juz 11 dni!!! ;(

Gość sandra 93
Dodam jeszcze ze robilam test i wyszedl negatywny

Gość gość
Hej dziewczyny, mam problem, 18sierpmia miałam dostać miesiączkę, ale spóźniała sie juz 2dni i 20wspolzylam. Nie mam okresu juz 11 dni. Nie robiłam testu bo sie boje :/