Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

zobacz

Polecane posty

Co sądzicie? ^^ Pisane na szybkiego wiec napewno nie arcydzieło xD ( ale z zycia wziete) Wiem ze zabiłam dzisiaj twoja dusze Wiem ze zniszczyłam Twoje Zycie Wybacz że Cie okłamałam Wybacz, wybacz że zraniłam Znamy się przeciez już od lat, pamiętasz to spotkanie Pierwsze spojrzenie i pierwsze słowa, tak Tak właśnie było, uśmiech twój I twoje usta układające się w uśmiech Widzę je do dzisiaj ale wiem jedno One nie znikną z pamiec bo widze je Widze codziennie i tesknie za nimi Byłam głupia, byłam smarkula Powiedziałam dosyc a teraz Chce wrócic, do tamtych czasów Czuc Twoja dłoń, słyszec smiech i cichy szept do ucha Wiem ze to co było nie wróci Wiem że odszedłes wraz z latem Wiem ze to wciąż boli I nie zapomniałes Nasze ostatnie spotkanie, pamiętasz? Te czułe spojrzenia, te niewypowiedziane słowa Te ukryte rumieńce i delikatne uściski Czułam znów bicie serca i wiem ze ty tez Chciałam Cie przytulic i przeprosic Wykrzyczec ze jest mi przykro i ze Ze wciąż kocham cie Bo uczucie nie zniknęło Ono tylko się zaszyło i czekało By znów się pojawic gdy ty staniesz na mej drodze Dlatego przepraszam i wybacz! Przyjacielu z lat… Znikło wszystko, znikły dni W moim sercu jestes ty Znowu czuje ze mogę zyc Bo w sercu ty, ty! Tylko ty….

Gość gtruujyfyddy
gratuluje , moim zdaniem bardzo fajnie napisane :)

Gość german quake
tłumacze to na niemiecki: Ich weiß ich habe heute getötet deine die Seelen ich weiß ich habe deinen lieb zerstört verzeih dass sie Cie belogen hat verzeih, verzeih dass sie verwundet hat