Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enigma.....

proszę o przetłumaczenie piosenki z angielskiego......................

Polecane posty

Gość enigma.....

Bogusław Mec She's Not Mine

Gość szynka z gęsi
a może byś chociaż tekst wkleiła leniwcze?

Gość enigma.....
http://teledyski.onet.pl/10172,3984391,teledyski.html tekstu znalzć nie mogę...:( nie oczekujee wiele, tak z grubsza wystarczy:) fajna nutka, a teledysk... hm...zaciekawia...:P

Gość english quake
I try to remember when we walk in the room And she takes my hand That crowds gonna stir When they take one look at her And be thinkin i'm a lucky man And it could be so easy for me to believe Cause i know there's nobody else When i look in those eyes And i see her smile I've gotta keep telling myself She's not mine Lord knows i wish she was She's not mine and I'm not the lucky one Wish i could say That she was my baby But she's not mine Now i understand that a woman like that Is never easy to keep Oh there ain't no question She's no man's possession Unless she wants to be So think what you want when she's on my arm Cause it sure is rough on me No matter how good feels Or how it appears to She don't belong to me She's not mine Lord knows i wish she was She's not mine and I'm not the lucky one Wish i could say That she was my baby But she's not mine In my dreams i know the way it feels But lord i can't forget it's not real She's not mine She's not mine Lord knows i wish she was She's not mine and I'm not the lucky one Wish i could say That she was my baby But she's not mine

Gość enigma.....
english quake- dzieki wielkie. 😘 ktos się postara? prosze

Gość buuumtarararabum
nie przetlumacze-macze,macze,bo mi sie nie chce raczej,raczej,raczej...

Gość nie znam angola ale
Może choć troche pomogę I try to remember when we walk in the room-próbuje sobie przypomnieć kiedy spacerowaliśmy po pokoju And she takes my hand-i ona wzieła mnie za ręce That crowds gonna stir---- When they take one look at her----kiedy oni uchwycili jedno spojrzenie na nią? And be thinkin i'm a lucky man--- i pomyślałem jestem szcęsciarzem And it could be so easy for me to believe---i to mogło byćtak proste dla mnie do uwierzenia Cause i know there's nobody else---bo wiedzialem że tam nikogo nie ma When i look in those eyes-kiedy spojrzałem w te oczy And i see her smile- i widziałem jej uśmiech I've gotta keep telling myself---------??????????? She's not mine---ona nie jest moja Lord knows i wish she was-pan wie ja pragnę jej She's not mine and----ona nie jest moja I'm not the lucky one--- nie jestem jedynym szczęściarzem Wish i could say--- wierzę że mogę powiedzieć That she was my baby--- ona była moim baby But she's not mine---- ale ona nie należy do mnie Now i understand that a woman like that---teraz rozumiem dlaczego taka kobieta jak ona Is never easy to keep---- ???? Oh there ain't no question-------???? She's no man's possession????? Unless she wants to be????? So think what you want when she's on my arm----więc myślę czego chcekiedy jest na moim ramieniu Cause it sure is rough on me----- bo to prawda(normalne) ze jest szorstka dla mnie No matter how good feels----Nie ważne jak dobrze się czuję Or how it appears to----???? She don't belong to me---- ona nie należała do mnie She's not mine- ona nie była moja Lord knows i wish she was----------- pan wie że ja jej pragnę She's not mine and---- ona nie jest moja i I'm not the lucky one----- nie jestem szczęśliwą jedynka? Wish i could say---- chcę móc powiedzieć That she was my baby----- to jest moja bejbi But she's not mine---- ale ona nie jest moja In my dreams i know the way it feels---- w moich snach wiem że droga czuje to? But lord i can't forget it's not real-- ale panie nie mogę zapomnieć, to nie było prawdą She's not mine----ona nie jest moja She's not mine ---------no i tu jest refren który wcześniej "tłumaczyłam" Lord knows i wish she was- She's not mine and I'm not the lucky one Wish i could say That she was my baby But she's not mine

Gość enigma.....
bardzo dziekuje! 🌻 w zupełnosci wystarczy! miłego wieczoru 🌻

Gość enigma.....
wie ktoś może, skąd mogę ściągnąc ten utwór???????

Gość nie znam angola ale
NIgdzie tego nie widzę, poszukaj za pare dni, na razie ta piosenka jest "za nowa";)