Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .........2l2

nie lubie i nie chce miec dzieci

Polecane posty

Gość .........2l2

nie lubie i nie chce miec dzieci,moze mi powiecie cos za tym zeby mnie przekonac ze dzieci sa ok

Gość ............213
i co w związku z tym?

Gość .........2l2
a co z matkami co wywalaja dzieci na smietnik?

Gość ffnmchgghm
idiotka, a co nas to obchodzi, po co niby mamy cie przekonywac? myslisz ze nam na tym zalezy?

ano gówno :classic_cool: alez mam dzisiaj humor, przepraszam :D po prostu uprzedzilam kogos kto zaraz zacznie na ciebie najazd ;) lepiej nie pisac o takich rzeczach w takim dziale :P

Gość duell
ja też nie chcę dzieci...i nic i nikt mnie do nich nie przekona..

Gość chanelmiss
siedza na grzedzie kury domowe i jaja wysiaduja-ohyda

Gość chanelmiss
baby co maja bachory sa takie agresywne,szok

Gość martusia9090
moj kolega mowi ze zona go obrzydza,bo widzial porod i teraz nie widzi w niej juz kobiety i ma wstret przed sexem

Gość martusia9090
kochaj tak jak sam chciałbyś być kochany-ale banal z pani domu to wzielas:P

Gość martusia9090
nie wiem czy mu przejdzie, bo jak narazie to mnie chce na sex zaciagnac :P

Gość Justynakawianska
hmm nie wiem co to za plaga,ale faktycznie faceci kobiet w ciazy zdradzaja na potege,dla mnie to okropne ale tak jest :(

martusia9090 a Ty pewnie dobra falszywa kolezanka skorzystasz z tego w ogóle ten facet to jakiś pajac czemu ze swoja żona o tym nie porozmawia tylko Ciebie do łóżka pcha paranoja

Gość czesiodobry
ty tez jestes w ciazy wiec zobaczymy co powiesz jak ciebie chlop zacznie zdradzac :P

Gość po pierwsze takich tematow
bylo mnostwo, poszukaj, tam tez przekonywano. Ja tylko powiem, ze male dziecko ( meczace dla tych, co nie lubią) to kwestia do 3 lat, potem w piorunujacym tempie robi sie z tego rozumny , fajny (jesli dobrze wychowasz) a w kazdym razie podobny do ciebie i zyczliwy ci czlowiek , masz w nim przyjaciela przez jakies 60 lat . Jesli odejmiesz okres dzieciecy, czyli do lat 15tu, to i tak ci 50 zostaje. A prawdziwy przyjaciel na dobre i na zle to cos bezcennego. Ale wybór nalezy do ciebie.

Gość ...ja też
nie cierpiałam dzieci, aż sama mamą nie zostałam przez przypadek (a raczej przez brak odpowiedzialności), a teraz jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem, nie kurą na grzędzie, ale realizującą swoje marzenia kobietą :-) A szczerze to lepiej siedzieć na tej grzędzie niż poprawiać własną samoocenę puszczając się z byle kim :P

Gość mąż swojej żony
Kocham swoją żonę najbardziej na świecie, choć byłem przy dwóch porodach :)

Gość gfjdgjjjjjj
nie lubisz-nie miej ja nie lubie lazani-nie jem proste-proste

nie wyobrazam sobie zycia bez Dzieci..... a jezeli ty nie chcesz to tak jak kolezanki napisały nie dojzałas do tego aby na nia zasłuzyc... nie nadarmo sie mowi ze w ciazy to STAN BŁOGOSŁAWIONY... a co do męzów to sama go miej i sama zobacz jak to jest a nie bedziesz pisac głupoty jak sama tego nie przezyłas..!..jestes młoda i :głupia: Sama juestes jeszcze dzieckiem a co dopiero jak bys miała Dziecko... moze Pan Bog ciebie pokara jak bedziesz pragneła dziecka a Tobie go nie da,.,...wtedy zrozumiesz

ja nikogo przekonywać nie mam zamiaru... wg mnie możliwość rozmnazania powinna mieć tylko osoba która naprawdę pragnie dziecka.. /bądź osoby/.... w innym wypadku wg mnie to męka i dla rodzica i dla dziecka... tak więc zamiast tracić czas na szukanie argumentów \"za dzieckiem\" lepiej poszukaj skutecznych metod antykoncepcji..

Gość szczera prawdaaaaaaaaaaaaaaa
Jest cos takiego jak wazektomia. Ty i twoj partner nie chcecie - robicie zabieg i problem z glowy. Wydatek niewielki biorac pod uwage skutecznosc na cale zycie. Prawda ze proste?

Gość ja nie lubię mieć 5 dzieci
więc mam dwoje. Ty nie musisz mieć wcale. Nikt ciebie nie zmusi :P

Gość ja mam dzieci i lubie je miec
ale nie chce mi sie do tego nikogo przekonywac po raz kolejny w 55tym topiku na ten temat, tym bardziej, ze nie ma to sensu, kazdy ma inny chartrakter, inne warunki itd. Nie chcesz - nie miej. Tyle

To po co tu właściwie piszesz, jesli nie chcesz mieć dzieci? Nikt Cię nie będzie przekonywal, bo szkoda dziecka dla Ciebie...