czarna_dziura 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 okres spoznia sie ponad tydzien, cycki cholernie bolą az na brzuchu spać nie moge, do tego dziwny apetyt i zmiana nastrojów :O ostatni seks w połowie sierpnia, potem okres był, a teraz nie ma... mozliwe zeby to ciaza, czy moze jakies zaburzenia zwiazane ze stresem, ktorego ostatnio mi nie brak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duell Napisano Wrzesień 30, 2008 może być i ciąża i stres...najlepiej zrób test ciążowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 mimo, że ciąży sie nie boje, co ma być to będzie, jakoś testu nie mam odwagi zrobić:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 a no i seks był z zabezpieczeniem (gumka)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wina i kara 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 jak sie nie boisz to w czym problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 w tym, ze wydawalo mi sie to odległe, nigdy do tej pory nie myślałam, ze tak szybko może mi sie przytrafić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duell Napisano Wrzesień 30, 2008 jeśli seks był z gumką to ciąży raczej nie powinni być jesli się nie zsunęła ani nie pękła...przez stres też może się spóźniać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 no wlasnie ani sie nie zsuneła, ani nie pękła, domyślam się ze to moze byc przez stres, tylko zastanawiaja mnie te dodatkowe dolegliwości, a moze sobie po prostu wkręcam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolcia1965 Napisano Wrzesień 30, 2008 u ciebie to jest murowana ciąża te Zachcianki albo bolące piersi czy np. zmiana nastrojów to jest jakby początek ciąży, takie objawy są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach