Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

Do wszystkich białych dających dupy czarnym CZYTAJCIE! Wywiad z ofiarą Sajmona M

Polecane posty

Gość całkowicie czarny kot
no i jaka z tego nauka?

Gość marvinekkkk
w sumie to nie wiem czy mi jej szkoda, chyba nie :o

Ziomuś a ty czemu się tak przejąłeś? ;) Wrzuć na luz w końcu ciebie to nie dotyczy

Gość jak to nie
przeciez jak potem taką szmate dającą czarnym on wydyma to sie zarazi :o krotka pilka - dziwki dające murzyną powinny byc znakowane na czole :o

Gość do jak to nie
jak taki z ciebie patriota, to pisz po polsku." murzynĄ!!!!" - niby co to znaczy?

jak to nie A jak pójdzie z Europejczykiem to się nie zarazi? Kolego chyba się pogubiłeś..Tu raczej nie o to chodzi.. Bardziei o świadomosc konsekwencji jakie niesie ze sobą przypadkowy seks.. a nie o kolor skóry.. Dojrzej kolego!

A dla mnie simon top super gość, choć zwierzak czarny. A polki jak zwykle - krówki ciągutki i dajki. Sama nic nie potrafi,ale wypiąć się umie.

dymac szmaty, powiadasz... smutne

Gość eeeeeeeee
u ruskich jest teraz dużo hiva,równie dobrze od ruska albo ukraińca się można zarazić:O

Gość ofe rma
"Gdyby Molowi nie przyznano azylu, nie byłoby tylu zakażonych kobiet." dobre :D wszyscy wokół winni bo laska kolan razem nie potrafiła utrzymać. panienka chciała by tak jak Ali G, żeby do kraju wpuszczać tylko fajne laski, w tym wypadku tylko zdrowych i dorodnych murzynów. a nie takich co zarażają :D

Gość konspiratore
masakra :O z jednej i drugiej strony :O jak by założyć, jak tam coś pisało o 4 miesięcznie :O, już mnie 3 miesięcznie przez 10 lat to by było 360... i zakładając dalej że każda z tych osób miała 1 nowego partnera rocznie, i ten partner też po roku miał jedną nową partnerkę to wychodzi 73692 zarażonych w 10 lat dużo założeń i teoria spiskowa

Nieznany Sprawca Skurrwiły sie z małpą, to mają co chciały, niech im ziemia lekką będzie Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.): Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

całkowicie czarny kot Nieznany Sprawca Skurrwiły sie z małpą, to mają co chciały, niech im ziemia lekką będzie Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.): Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. "Polacy rasiści każdy to powie" więc ustawę można wrzucić do lamusa

Gość ofe rma
"Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3." no popatrz pan. a jak pan premier o "moherowych beretach" mówił to go nie skazali. teksty o "katolach" czy "czarnych" też bez problemu znajdują tolerancję w społeczeństwie i jakoś nie powodują takiego oburzenia jak pogardliwe wypowiadanie się o murzynach. no ale cóż, jak kalemu ukraść krowy to zły uczynek ale jak kali ukraść to dobry. ciekawe czy za to też mogę być skazany i na ile? ;)

ofe rma - rozumiem, że komentowałeś mój post możesz mi wytłumaczyć skąd w Tobie zjadliwość? bo zacytowałam w konkretnym przypadku konkretny zapis?

Gość ofe rma
czy cytujesz ten zapis wtedy gdy ktoś pisze o "katolach" czy twoj szacunek dla prawa jest raczej wybiórczy?

nie trafiłam na temat deprecjonujący 'katoli' bądź łaskaw nie rzygać żółcią bez potrzeby

"no ale cóż, jak kalemu ukraść krowy to zły uczynek ale jak kali ukraść to dobry. ciekawe czy za to też mogę być skazany i na ile?" na nic... bo w nowej wersji powieści to Staś i Nel są czarni a Kali to biały nieudacznik z bytomia

Gość ofe rma
ach nie widziałaś, chudzinka. widzisz, ja po porstu hiporyzji nie lubię. tego że "lewo" (bo prawem tego nazwać nie można) wybiórczo przyznaje rozmaite przywileje czy ochronę pewnym grupom, represjonując inne. i nie lubię też hipokrytów którzy tego "nie widzą" i bronią tego "lewa" pod pozorem obrony prawa. na ten rodzaj ślepoty niestety okulista nie pomaga.

masz jakiś problem z emocjami? to nie jest normalne, że nie zamieniwszy jednego logicznego zdania ze mną przypisujesz mi łatkę hipokryty dyskutowac z Tobą nie będę - nie wnosisz do dyskusji nic nowego oprócz żółci i etykietek, które przyklejasz zgodnie ze swoim 'widzimisie' dorośnij do dyskusji

Gość ofe rma
zamieniłem z tobą kilka zdań. a wiesz jak to jest: mądrej głowie dość dwie słowie. a jak nie chcesz ze mną dyskutować to nie dyskutuj. tylko po co z taką egzaltacją oznajmiać to na forum? wystarczy po prostu nie odpisywać.

zamieniłeś jedno

Gość ale czego ty chcesz
A co to za różnica z kim się skurwiły?Czy biały,czy czarny?Wyszło,że nie dość,że głupie to jeszcze puszczalskie.4 w ciągu miesiąca?A laska z nim mieszkała i nic,zakochana nie zauważyła?A pretensje do władz?Że niby jak azylant to do kastracji czy jak?Zakaz seksu? Ja czegoś nie rozumiem,ktoś je zmuszał do seksu?Ale o czym rozmawiać,jeśli wyliczenia są choć w połowie trafne to uważajcie faceci jak bzykacie przypadkowe laski w kiblu na imprezie.

Gość niech się cieszą że nie
zaszły z nim w ciążę

Gość ale czego ty chcesz
Ciąża akurat nie jest chorobą i rzadko bywa śmiertelna.

Gość ja mysle ze na 18stkę
nie o to chodzi. Trudno byłoby tym kobietom zachować anonimowość idąc z czarnym dzieckiem w wózku. Tak przynajmniej mogą na razie być anonimowe. Poza tym nie wiem co te kobiety czułyby do tego dziecka. No i dziecko mogłoy tez urodzic się chore. W tym wypadku dziecko nie byłoby tym wytesknionych i oczekiwanym, a raczej znienawidzonym...

Gość ale czego ty chcesz
Topik powinien mieć tytuł:do wszystkich płci obojga dających dupy na lewo i prawo.Tak gwoli zastanowienia co można zyskać kiedy się traci głowę.

Gość ale czego ty chcesz
Taaa,żadna chora na AIDS nikomu się nie skojarzy z Simonem,co innego gdyby miała dodatkowo czarne dziecko.No,na to nie wpadłam.