Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaameryka

On juz mnie nie chce

Polecane posty

Gość monikaameryka

Poznalismy sie 3 lata temu w samlocie, przyjechalam za nim do USA, pracowalismy, kupilismy mieszkanie wspolnie w Polsce, w grudniu sie oswiadczyl. W lipcu mnie zostawil. Powiedzial, ze on mnie kocha ale nie chce sie zenic, ze zawsze byl niepewny, ze zrobil blad.Zostawil mnie sama w USA, to bylo 2 mce temu czekalam, prosilam, myslalam ze cos sie zmieni. Mam 30 lat, zrobililsmy kurs przedmalzenski, slub mial byc w lipcu, kupilam suknie slubna. On chcialby ze mna byc ale bez zobowiazan. A ja nie moge tego zrobic, jaka bede miec pewnosc, ze kiedykolwiek bedzie gotowy. Wracam do Polski i jestem przerazona zaczynac wszystko od nowa. Co zrobic?

Gość aullee
hmm wiesz co to napewno przykre dla ciebie ale wszystko przed toba znam takich przypadkow setki jestem psychologiem wiec wiem cos o tym ale uwierz mi zycie jest pelne niespodzianek i wrotce zaswieci dla ciebie slonce glowa do gory

Gość czy powinnamm
na wszystko masz jeszcze czas. Przemyslisz sobie wszystko, on takze. Moze taka rozłąka dobrze Wam zrobi. Moze zateskni i dotrze do niego ze nie moze zyc bez CIebie. Jesli nie to znaczy ze to nie ten ze prawdziwa milosc jeszcze przed Toba ze gdzies czeka na Ciebie Twoj krolewicz. Moja przyjaciolka tez miala podobny problem. Byla z facetem 10 lat. Rozstali sie. Nie mogla tego przezyc. I co? Calkiem przypadkiem poznala milosc swojego zycia. I gdyby nie feakt ze nie byla juz z tamtym kto wie moze stracilaby swoja szanse. Pozdrawiam