Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Wystraszony

Narkoza

Polecane posty

Gość Wystraszony

Witam Mój kłopot polega na tym że mam że mam szkieletowe wady zgryzu. Przez co czeka mnie szereg zabiegów i operacji Najpierw usuwanie ósemek potem jeden aparat ruchomy do rozszerzania górnej szczeki, następnie jedna operacja nacinanie szwu podniebiennego potem znowu 1,5 roku noszenie aparatu stałego ustawiającego zęby w szeregu. Potem kolejna operacja łamania szczeki i układania jej od nowa. Teraz w październiku mam mieć usuwane krzywo rosnące ósemki. I najprawdopodobniej bedzie to pod narkozą. I w tym rzecz że bardzo boje sie narkozy szczególnie teraz gdy usłyszałem że zdarza sie coś takiego jak świadomą narkoza że czuje sie ból a niemożna nic zrobić oraz to że można dostać zapaści i umrzeć przez co jestem przerażony może ktoś z was wie jakie są szanse że cos takiego sie zdarzy . Teraz sam nie wiem pomimo tego że czeka mnie tyle zabiegów nie jestem jakoś specjalnie wykrzywiony na twarzy tak naprawdę nikt nie mówi że mam jakaś wadę zgryzu żeby mam w miarę proste kłopot w tym że przednie się nie stykają i mam kłopoty z jedzeniem, czy warto narażać się 3krotnie na takie ryzyko jakim jest narkoza.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować