Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubaśśne

Grube włosy.. help

Polecane posty

Gość Grubaśśne

Witajcie :) Mam gęste, grube włosy.. co mi się nie podoba.. gęste to sobie mogą być.. ale dlaczego są takie grube? Jak porównuje włosy moje z np. włosami mojej siostry to mam z 3,4 razy grubsze ;/ A do tego są sztywne i szorstkie. Ludzie to mają wiele problemów.. ale moje pytanie jest takie czy da się zrobić tak aby włos był cieńszy?? I nie chodzi mi o fryzure.. tylko o sam włos. Bo przerzedzone to mam i to bardzo. 🌻

Gość zanik mięśni
będę śledziła topic, bo mam dokładnie ten sam problem. jedyne, co mi pomaga to częste cieniowanie u fryzjera i odżywki wygładzające

ja tez takie mam:D Chociaz mi się ciągle wydaje, żeich mam za mało, ale to już obsesja:) Czemu się po prostu nie cieszysz?:D Wiele kobiet oddałoby wiele za takie włosy, fakt pokręcić się ich nie da (przynajmniej moich:D) ale są ładne. Po prostu dbaj o nie jak należy, używaj odżywek, rób maseczki niech wyglądają zdrowo i się błyszczą!

Gość Grubaśśne
I tak je prostuje bo tak czuje się lepiej.. na loczkach mi nie zależy :P Nie ciesze się bo poprostu już tak mam, że wole cieńsze ;) Każdy kto ma zdrowe, cieńkie ( ale nie za bardzo ) włosy ma je proste i bardzo fajnie wyglądają.. Nie słyszałam o niczym zdrowym co robi, że włosy stają się cieńsze.. ale nadal są gęste.. hmm :P

Gość anxipanxi
jasn,e idz do fryzjera zeby wycieiowal je tak aby byly rzadsze. sama tak robie, i nie martw sie, na starosc zaczna wypadac i slabnac, wiec to wtedy stanie sie zaleta ze masz ich wiecej

Każdy kto ma zdrowe, cieńkie ( ale nie za bardzo ) włosy ma je proste Moje sa grube i gęste, a nadal proste jak drut:) Robienie loków na nic się zdaje po chwili opdadaja;)

Gość Grubaśśne
To prawda mam je wysuszone.. jeszcze nie jest aż tak źle.. ale w dotyku są szorstkie i kujące.. wydaje mi się, że to właśnie przez to, że włos jest taki mega gruby i dlatego jest też taki sztywny. A jak zrobie sobie np. kiteczka to jak je rozpuszcze to włosy zostają tak ułozone jak były w kitku.. więc tego samego dnia nie moge mieć kitka a potem rozpuszczonych. :P

mam to samo. grube, gęste i w dodatku długie włosy:) farbuje, prostuje, a one dalej takie same;D u fryzjera jak jestem to mnie zawsze we dwie suszą i każda wzdycha ile to ja mam włosów. może i to uciążliwe jest. ja cieniuje i jedwabem smaruję to efekt dużo lepszy. ale powiem Wam jedno dziewczyny. w przyszłości jak Wasze koleżanki będą narzekać na cienkie, wypadające włosy to nasze dalej będą piękne i grube;)

Gość bo tak jest
grube włosy są fe

Gość Grubaśśne
No to da się zrobić, żeby włos był cieńszy???

Gość pacorabanne
zbadaj sobie hormony,moze masz za duzo testosteronu

Gość Grubaśśne
emm.. wątpie.. Naprawdę ciesze się, że mam gęste.. ale są za grube! Co może pomóc? Szamponów używałam już różnych.. nie wiem.. :(